Jump to content

3 polių kištuko pajungimas traktoriuje

Recommended Posts

Paskelbta

sveiki, gal ir yra tokia tema bet neradau as jos :( man cia iskilo tokia problema gal kas galit pasakyti kam ten tas trecias laidas yra nes kistuke yra parodyta kad yra pliusas ir minusas o kas i ta trecia laida pasijungia dar, cia jungsiu belerus traktoriuj :icon-neutral:

Paskelbta
sveiki, gal ir yra tokia tema bet neradau as jos :( man cia iskilo tokia problema gal kas galit pasakyti kam ten tas trecias laidas yra nes kistuke yra parodyta kad yra pliusas ir minusas o kas i ta trecia laida pasijungia dar, cia jungsiu belerus traktoriuj :icon-neutral:

Katroj vietoj ten koks kištukas stovi ? Mažu nufotografuok ar ką ?

Paskelbta

na man jis tures maitinti JD preso kompiuteri tam as ji ir jungsiu kad jo nera prie belaruso pas vakarietiskus traktorius tai jie kiek maciau yra, negi niekas nera junges :)

Paskelbta

+ (pliusas) pastovus per saugiklį

- (minusas) į minusą

Trečias plonas iš spynelės paduodamas pliusas + vienu žodžiu tai valdomas pliusinis kontaktas, kad išjungus raktelį išsijungtų ir kompai o neliktų pamiršta įjungti. Jeigu tai bus senesnis MTZ teks savaip susikonstruoti nes spynelė neturi tokios funkcijos. Esmė, kad jame irgi būtų + o šakutę jau turėsi išsijunginėti, kad nešviestų kompas :eusa-shifty:

Paskelbta
+ (pliusas) pastovus per saugiklį

- (minusas) į minusą

Trečias plonas iš spynelės paduodamas pliusas + vienu žodžiu tai valdomas pliusinis kontaktas, kad išjungus raktelį išsijungtų ir kompai o neliktų pamiršta įjungti. Jeigu tai bus senesnis MTZ teks savaip susikonstruoti nes spynelė neturi tokios funkcijos. Esmė, kad jame irgi būtų + o šakutę jau turėsi išsijunginėti, kad nešviestų kompas :eusa-shifty:

Senesnio MTZ jokios ten spyneles nera. Kiekviena karta atjungiama "mase", kitaip nuses akumas.Taigi joks kompas tikrai nesvies :) Drasiai tuos du pliusus i kruva galima jungt :)

• po 5 mėnesių...

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...