Jump to content

Ka manote apie firma LIVILA


Vaidass

Recommended Posts

Rudeni buvau nuvykes pas juos ir pasirasiau isankstine pirkimo sutarti,nes kombainu jau nebeturejo.Ten uzfiksavome kombaino,rapso stalo bei pjaunamosios vezimelio kaina.Ir atsisveikinome iki pavasario.Pavasari kai nuvykau pasirasyti tikros pirkimo sutarties jie man aiskina,kad kombainai pabrango.Ziuri i ta sutarti ir kainos nemato kazkodel tai.Nors butu atsiprase,kad taip isejo,bet ne kita durniaus vietoj laiko.Ir kas idomiausia jie patys skambino ir kviete atvaziuoti ir pasirasyti ta sutarti kurios tikslas ir buvo apsidrausti nuo kainu suoliu.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

skaiciau as ta sutarti kelis kartus,avansa buvau ineses ir komercini turiu galiojanti.Ten taip idomiai gavosi visu pirma parase komercini viena ir kombainui ir rapsu stalui,nes taip prasiau.Paskui pasikonsultavau ir paprasiau atskiro komercinio rapsu stalui,o tas taip ir liko nesumazintas.Apie 215 tukst.lt galima tik pasvajoti.Jau rudeni buvo 230 be vezimo pjaunamajai.Dabar dar pabranges.Kodel VECTOR galiu atsakyti ukis nedidelis ir is vakarieciu nieko neina ikasti.Jei tureciau daugiau zemes tikrai jo nesirinkciau.Nors ir kaip ten girtu visvien jis neprilygsta vakarietiskam ir dar ne taip greitai prilygs.Nebent pagal kaina.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 4 savaičių...

na as pirkau is ju tai lyg ir viskas normaliai, ir pinigu palauke nes neturejau visu is karto, o sneket visos firmos grazei sneka, kol is ju neperki, o kai tik pervedi pinigus ar nors avansa, ta iiskart pasikeicia ju bendravimas, tada prasideda pricinos visokiios, tai pkad bent man sitam visam reikale LIVILA gan patiko.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

...sutarties sąlygose įsigylinai :icon-question: o gal gali kai ką "prikabint" ir dar- avansą buvai įnešęs? komercinį galiojantį dar turi?

"prikabint" nebent kainu skirtuma bylinejantis :icon-rolleyes:

pasiskaitineti reikia :icon-rolleyes: apie pasiulyma (oferta)- CK 6.167, apie preliminariaja sutarti - CK 6.165 (siuo atveju juk tokia sudaryta sutartis buvo :icon-rolleyes: )

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 5 metų...

nors keli metai,nerasot ,noriu sia tema pratesti ,labai gera firma ,geri vyrai,teko susidurt ir kreiptis ,vienu zodziu vadybininkas kestas ,puikus zmogus o servize dirba nuo rokiskio ,buvo bedu su traktorium, nei is ju pirkau ,o padejo kaip buciau is ju pirkes ir baltarusiskai zemes ukio technikai daliu gavau 

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 2 metų...

Na jau nepirmus metus dirbu su šia firma. Ir tikrai nebuvo bedu su sutartimis, palūkanos mažiausios lyginant su kitomis firmomis, daro atidėjimus, tikrai geranoriški ten žmonės dirba, o ir pats vadovas iš kaimo kilęs kaip supratau. Visada padės servisas telefonu.

Svarbiausia kainos tikrai geros, o ir firma pasitikėjimo verta, dirba 28 m. aš tokiu firmų mažai žinau, pagarba.

Na dėl susitarimo tai kaip ir visur derybos, būna iškarto susitari, o būna, ir iš penkto. O sutartis ir preliminarioji sutartis, tai du skirtingi dalykai. Tik sutartis nekinta ir garantuoja stabilią kainą, o ir preliminarioji sutartis (tai pavyzdys tikros sutarties) ir komerciniai nieko nereiškia (tai tik pasiūlymas). Beroc komerciniam net paminėta, kad kaina gali kisti. Be to, jie rašo komercini vos ne metams :D tai kaina gali per metus pakisti ir 3 kartus. Tikrai žinau, kad kainos kyla sezono metu ir po gruodžio 31 d.

O sumokėjus avansą be sutarties, tolygu kaip pinigus įdėti į banko sąskaitą, nes pirkinio tu neužsakiai, gali persigalvoti ir t.t.

Tik sutartyje parašyta kaina nesikeičia. Tad tokie kaip "Vaidass" daugiau į konkurentus panašus arba neišpruseli, kurie bando kenkti ilgai dirbančioms ir patikimos firmoms. Nes sukelia sąmyši kur nereik.

 

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti


×
×
  • Create New...