Remse Paskelbta Gegužės 14, 2025 Pranešti Paskelbta Gegužės 14, 2025 prieš valandą, Žemėlapis pranešimas: Laba diena,kviečiuose atsirado tokia žolė iš nuotraukų buvo sunku atpažinti,tai buvau pas agronomus ir pasakė,kad čia dirsės tai pasiūlė avoxa ar čia geras variantas. Na su avoxa jau kaip ir veloka naudoti, plius dirse jau tokia didele, kad sunkiai ka ir pagelbes. Reikejo anksciau stebeti zoles. Witalikas 1
Žemėlapis Paskelbta Gegužės 14, 2025 Pranešti Paskelbta Gegužės 14, 2025 Anksčiau nepastebėjom tie lapai kaip kviečių dabar bandysim sustabdyt kad sėklų nepriaugint.
ceck Paskelbta Gegužės 15, 2025 Pranešti Paskelbta Gegužės 15, 2025 Prieš 8 valandas, Žemėlapis pranešimas: Anksčiau nepastebėjom tie lapai kaip kviečių dabar bandysim sustabdyt kad sėklų nepriaugint. aš prieš pora dienų naudojau avoxa, pernai tam tarpsnį suveikė ir kviečiam pažeidimo nesimatė, prasipurškiau pakraščius nuo kaimynų ir pakanalių
ceck Paskelbta Gegužės 15, 2025 Pranešti Paskelbta Gegužės 15, 2025 Prieš 17 valandų, Witalikas pranešimas: eletus era geriau, pagal Ramse. Tai manau jo nuomones laikysiuosi Gavau gera kaina Revytrex tai likau prie šito varianto, nes man protikanazolai degina ir nežinau kodėl, tad vengiu su jais purškimus daryt, gal tai dėl sausros pasireiškia nežinau Remse and Witalikas 2
Javapjūtinininkas Paskelbta Gegužės 15, 2025 Pranešti Paskelbta Gegužės 15, 2025 o kaip ascra, nes siulo, tai galvoju ar apsimoka?
ceck Paskelbta Gegužės 15, 2025 Pranešti Paskelbta Gegužės 15, 2025 prieš 39 minutes , Javapjūtinininkas pranešimas: o kaip ascra, nes siulo, tai galvoju ar apsimoka? produktas geras, bet vėl protiokanazolai, gal mano veislės jam lepios nežinau, gal tau ir tiks
Garix Paskelbta Gegužės 15, 2025 Pranešti Paskelbta Gegužės 15, 2025 Prieš 1 valandų, ceck pranešimas: Gavau gera kaina Revytrex tai likau prie šito varianto, nes man protikanazolai degina ir nežinau kodėl, tad vengiu su jais purškimus daryt, gal tai dėl sausros pasireiškia nežinau Pas mane tas pats su Ascra, jeigu ant vėliavos per sausra degina, po lietaus ir kai vėsu tada normaliai, bet tinkamas salygas pagaut, jau sunki misija.
Remse Paskelbta Gegužės 15, 2025 Pranešti Paskelbta Gegužės 15, 2025 Prieš 2 valandas, Javapjūtinininkas pranešimas: o kaip ascra, nes siulo, tai galvoju ar apsimoka? Kazin kokia normą siulo? Jei 0.9-1 l tai puiku, bet jei siulo nupjauta ascros normą ir prisideti protiokonazolo, tai ne variantas.
Karaa Paskelbta Gegužės 15, 2025 Pranešti Paskelbta Gegužės 15, 2025 Prieš 2 valandas, ceck pranešimas: produktas geras, bet vėl protiokanazolai, gal mano veislės jam lepios nežinau, gal tau ir tiks Kas pas tave per veislės? Pernai ant skageno naudojau, man patiko, galvoju ir šiais metais naudot Remse 1
Žemėlapis Paskelbta Gegužės 15, 2025 Pranešti Paskelbta Gegužės 15, 2025 Laba diena,kaip su tom dirsėm ir smilguolėm kovot,gal iš rudens yra kas galėtu padėt kad pavasarį jų nebūtu.
Remse Paskelbta Gegužės 15, 2025 Pranešti Paskelbta Gegužės 15, 2025 prieš 5 minutes , Žemėlapis pranešimas: Laba diena,kaip su tom dirsėm ir smilguolėm kovot,gal iš rudens yra kas galėtu padėt kad pavasarį jų nebūtu. Su smilguolem pakovosi rudeni, pries dirses ne.
ceck Paskelbta Gegužės 15, 2025 Pranešti Paskelbta Gegužės 15, 2025 prieš 10 minutes , Karaa pranešimas: Kas pas tave per veislės? Pernai ant skageno naudojau, man patiko, galvoju ir šiais metais naudot Kol skageną auginau irgi neturėjau problemų
ceck Paskelbta Gegužės 15, 2025 Pranešti Paskelbta Gegužės 15, 2025 Prieš 1 valandų, Garix pranešimas: Pas mane tas pats su Ascra, jeigu ant vėliavos per sausra degina, po lietaus ir kai vėsu tada normaliai, bet tinkamas salygas pagaut, jau sunki misija. Tai ne tik su ascra, su visais kur protikanazolo turi
Witalikas Paskelbta Gegužės 15, 2025 Pranešti Paskelbta Gegužės 15, 2025 Prieš 5 valandas, ceck pranešimas: Gavau gera kaina Revytrex tai likau prie šito varianto, nes man protikanazolai degina ir nežinau kodėl, tad vengiu su jais purškimus daryt, gal tai dėl sausros pasireiškia nežinau Keista, nepastebejau sito. Nors ascra eile metu naudoju. Galvojau apie univoq, bet jauciu prie eletus era liksiu. Remse 1
tadasjo Paskelbta Gegužės 15, 2025 Pranešti Paskelbta Gegužės 15, 2025 Kas platina Elatus Era ir kokia jo norma būtų tinkamiausia ant vėliavos?
Remse Paskelbta Gegužės 15, 2025 Pranešti Paskelbta Gegužės 15, 2025 prieš 31 minutes , tadasjo pranešimas: Kas platina Elatus Era ir kokia jo norma būtų tinkamiausia ant vėliavos? La, 0.75-0.8l/ha. Witalikas and Gunia 2
u.k aurimas Paskelbta Gegužės 15, 2025 Pranešti Paskelbta Gegužės 15, 2025 Prieš 5 valandas, Witalikas pranešimas: Keista, nepastebejau sito. Nors ascra eile metu naudoju. Galvojau apie univoq, bet jauciu prie eletus era liksiu. 3 metus purskiau su elatus era, siemet univoq isbandysiu Witalikas 1
Witalikas Paskelbta Gegužės 15, 2025 Pranešti Paskelbta Gegužės 15, 2025 prieš 42 minutes , u.k aurimas pranešimas: 3 metus purskiau su elatus era, siemet univoq isbandysiu Reik gal 50/50 purksti bus matomas skirtumas. Kas geriau laiko ligas axe 1
AGROMAN Paskelbta Gegužės 15, 2025 Pranešti Paskelbta Gegužės 15, 2025 prieš 53 minutes , u.k aurimas pranešimas: 3 metus purskiau su elatus era, siemet univoq isbandysiu jums neužtenka protiokanozolo su strobiku?
Witalikas Paskelbta Gegužės 15, 2025 Pranešti Paskelbta Gegužės 15, 2025 prieš 8 minutes , AGROMAN pranešimas: jums neužtenka protiokanozolo su strobiku? Ne ceck and Remse 2
caper Paskelbta Gegužės 16, 2025 Pranešti Paskelbta Gegužės 16, 2025 Iš kur gerisusia kaina perkat univoq?
MFarmer Paskelbta Gegužės 16, 2025 Pranešti Paskelbta Gegužės 16, 2025 prieš 14 minutes , caper pranešimas: Iš kur gerisusia kaina perkat univoq? AK 35e
Gunia Paskelbta Gegužės 17, 2025 Pranešti Paskelbta Gegužės 17, 2025 On 2025-05-15 at 12:03, Javapjūtinininkas pranešimas: o kaip ascra, nes siulo, tai galvoju ar apsimoka? Kokia litro kaina ascros?
rapsai20 Paskelbta Gegužės 17, 2025 Pranešti Paskelbta Gegužės 17, 2025 On 2025-05-15 at 23:55, AGROMAN pranešimas: jums neužtenka protiokanozolo su strobiku? Nu aš asmeniškai irgi tik šituos panaudoju nuo bbch 32 stadijos, ir tos ligos nebekyla aukštyn. Tik jei orai drėgni žydėjimo metu metkonazola panaudoju.
audrius0322 Paskelbta Gegužės 17, 2025 Pranešti Paskelbta Gegužės 17, 2025 prieš 35 minutes , Gunia pranešimas: Kokia litro kaina ascros? 42,9 EUR./litras
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti