Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta
prieš valandą, Žemėlapis pranešimas:

Laba diena,kviečiuose atsirado tokia žolė iš nuotraukų buvo sunku atpažinti,tai buvau pas agronomus ir pasakė,kad čia dirsės tai pasiūlė avoxa ar čia geras variantas.

Na su avoxa jau kaip ir veloka naudoti, plius dirse jau tokia didele, kad sunkiai ka ir pagelbes. Reikejo anksciau stebeti zoles.

Paskelbta
Prieš 8 valandas, Žemėlapis pranešimas:

Anksčiau nepastebėjom tie lapai kaip kviečių dabar bandysim sustabdyt kad sėklų nepriaugint.

aš prieš pora dienų naudojau avoxa, pernai tam tarpsnį suveikė ir kviečiam pažeidimo nesimatė, prasipurškiau pakraščius nuo kaimynų ir pakanalių

Paskelbta
Prieš 17 valandų, Witalikas pranešimas:

eletus era geriau, pagal Ramse. Tai manau jo nuomones laikysiuosi

Gavau gera kaina Revytrex tai likau prie šito varianto, nes man protikanazolai degina ir nežinau kodėl, tad vengiu su jais purškimus daryt, gal tai dėl sausros pasireiškia nežinau 🤔

Paskelbta
prieš 39 minutes , Javapjūtinininkas pranešimas:

o kaip ascra, nes siulo, tai galvoju ar apsimoka?

produktas geras, bet vėl protiokanazolai, gal mano veislės jam lepios nežinau, gal tau ir tiks

Paskelbta
Prieš 1 valandų, ceck pranešimas:

Gavau gera kaina Revytrex tai likau prie šito varianto, nes man protikanazolai degina ir nežinau kodėl, tad vengiu su jais purškimus daryt, gal tai dėl sausros pasireiškia nežinau 🤔

Pas mane tas pats su Ascra, jeigu ant vėliavos per sausra degina, po lietaus ir kai vėsu tada normaliai, bet tinkamas salygas pagaut, jau sunki misija.

Paskelbta
Prieš 2 valandas, Javapjūtinininkas pranešimas:

o kaip ascra, nes siulo, tai galvoju ar apsimoka?

Kazin kokia normą siulo? Jei 0.9-1 l tai puiku, bet jei siulo nupjauta ascros normą ir prisideti protiokonazolo, tai ne variantas.

Paskelbta
Prieš 2 valandas, ceck pranešimas:

produktas geras, bet vėl protiokanazolai, gal mano veislės jam lepios nežinau, gal tau ir tiks

Kas pas tave per veislės? Pernai ant skageno naudojau, man patiko, galvoju ir šiais metais naudot

Paskelbta
prieš 5 minutes , Žemėlapis pranešimas:

Laba diena,kaip su tom dirsėm ir smilguolėm kovot,gal iš rudens yra kas galėtu padėt kad pavasarį jų nebūtu.

Su smilguolem pakovosi rudeni, pries dirses ne.

Paskelbta
prieš 10 minutes , Karaa pranešimas:

Kas pas tave per veislės? Pernai ant skageno naudojau, man patiko, galvoju ir šiais metais naudot

Kol skageną auginau irgi neturėjau problemų

Paskelbta
Prieš 1 valandų, Garix pranešimas:

Pas mane tas pats su Ascra, jeigu ant vėliavos per sausra degina, po lietaus ir kai vėsu tada normaliai, bet tinkamas salygas pagaut, jau sunki misija.

Tai ne tik su ascra, su visais kur protikanazolo turi

Paskelbta
Prieš 5 valandas, ceck pranešimas:

Keista, nepastebejau sito. Nors ascra eile metu naudoju. 
Galvojau apie univoq, bet jauciu prie eletus era liksiu. 

Paskelbta
On 2025-05-15 at 23:55, AGROMAN pranešimas:

jums neužtenka protiokanozolo su strobiku?

Nu aš asmeniškai irgi tik šituos panaudoju nuo bbch 32 stadijos, ir tos ligos nebekyla aukštyn. Tik jei orai drėgni žydėjimo metu metkonazola panaudoju. 

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...