Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta
prieš valandą, Ukius_bulvinskis pranešimas:

Jau geriau medax max naudok, nes terpalas neduoda tokio efekto. Pasižiūrėk praeitų metų Minduksx bandymą.

Na va, man dawe. Matesi kur nesupurksta, kad per visa varpa aukstesni

Paskelbta
On 2021-05-02 at 22:14, agronoms pranešimas:

Su škvalais nepasiderėsi.Pernai mano Etana gulė vienodai be jokio žeminimo su bendrovės triskart žemintu Tobaku.

Pernai etana be trumpinimo stovėjo (8t/ha) šalia skagenas 3kart trumpintas 80%gulėjo po škvalo

Paskelbta
Prieš 2 valandas, Ukius_bulvinskis pranešimas:

Jau geriau medax max naudok, nes terpalas neduoda tokio efekto. Pasižiūrėk praeitų metų Minduksx bandymą.

Terpalas per varpos aukšti trumpina kaip nieko

Paskelbta

pas mane vienam lauke augo tiek etana tiek skagenas šalia , tai biro po 8t abu maždaug, trumpinimas buvo krūmijimosi gale 1l/ha ccc, ir tarp 1 2 bamblio cuadro ,0,3 ir ccc 0,5l/ha . Abu nei lopinėlio negulėjo, aišku kituose laukuose skageno  buvo pagulusio , bet ne baisiai daug palyginus per visą plotą.

Paskelbta
prieš 20 minutes , lietulka pranešimas:

Sveiki kiek laiko kai nupūti su herbicidu turi praeiti laiko kad negautų lietaus galvoju pus 18h o lietaus rodo 22h

ant etikeciu dazniausiai raso, kad 1 valanda

Paskelbta
prieš 39 minutes , lietulka pranešimas:

Sveiki kiek laiko kai nupūti su herbicidu turi praeiti laiko kad negautų lietaus galvoju pus 18h o lietaus rodo 22h

Pries purkšdamas pasiskaityt etikete.:handgestures-fingerscrossed:

Paskelbta
Prieš 1 valandų, lietulka pranešimas:

Priklauso koks herbicidas. Skaityk etiketę

Paskelbta

Herbicidai Timeline 1,5l + nuance 10g + ccc 0,5l + modus 0,2l nebus pavojinga kvieciams? Vadyba sako purksti, nors niekada nemaisydavau reguliatoriu su herbicidais

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...