Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta
Prieš 2 valandas, ceck pranešimas:

mano agranoms rekomendavo ant 32 0,4 ir 04 aukštaūgėms,esu kažkada daręs tai zjbs buvo

Panasiai man rekomendavo tai bus 0.3ir0.5

Paskelbta
Prieš 10 valandų, Snoras pranešimas:

0.5 l modduso? Kokia veisle?

0.3contdown+0.5cc toki derini man siule ir planuoju purkst tik del cc kaskaip galvoju ar ne per daug bus jau

Paskelbta
prieš 15 minutes , WYCKA/ pranešimas:

0.3contdown+0.5cc toki derini man siule ir planuoju purkst tik del cc kaskaip galvoju ar ne per daug bus jau

O ccc jau daves anksčiau? Aš po litra atidaves kai buvo sušile orai..

Paskelbta
prieš 26 minutes , WYCKA/ pranešimas:

Nebus, bet as nedesiu jau ccc. 
medax max purksiu, skagenui. 

Paskelbta
prieš 5 minutes , Gunia pranešimas:

Nes yra pastebėjimų kad gali kirsti per varpos viršų..yra buve paskui viršus sutrauktas..

Pritariu.Bet neiškeliu savo nuomonę kad ji virš kitų,tik pritariu,nes ir man taip atrodo.Vėlu.

Paskelbta
prieš 1 minutę , agronoms pranešimas:

Pritariu.Bet neiškeliu savo nuomonę kad ji virš kitų,tik pritariu,nes ir man taip atrodo.Vėlu.

Vistik skagenui bandysiu idėti 0.3 ccc prie mokxos.

Paskelbta
prieš 1 minutę , Gunia pranešimas:

Vistik skagenui bandysiu idėti 0.3 ccc prie mokxos.

Tamstos valia.Pinigine išraiška tas ccc nieko nereiškia,bet ar to reikia?Gal geriau vėliau medaxo?Jei bus tinkamos sąlygos?

Paskelbta
prieš 9 minutes , agronoms pranešimas:

Tamstos valia.Pinigine išraiška tas ccc nieko nereiškia,bet ar to reikia?Gal geriau vėliau medaxo?Jei bus tinkamos sąlygos?

Galima ir teip..

Paskelbta
prieš 37 minutes , Witalikas pranešimas:

As galvoju su vienu medax max, o jai dar matysis kad maza. Terpalo gaus. 

To maža gali ir užtekti..kaip bus su škvalais taip bus..pernai šovė kažkokia mintis ieškotis skagenui terpalo..rajone niekas nebeturėjo, Radviliškio agrochema pagelbejo...vėliau pasirodė kad nepralošiau...

Paskelbta
prieš 5 minutes , Gunia pranešimas:

To maža gali ir užtekti..kaip bus su škvalais taip bus..pernai šovė kažkokia mintis ieškotis skagenui terpalo..rajone niekas nebeturėjo, Radviliškio agrochema pagelbejo...vėliau pasirodė kad nepralošiau...

Su škvalais nepasiderėsi.Pernai mano Etana gulė vienodai be jokio žeminimo su bendrovės triskart žemintu Tobaku.

Paskelbta
On 2021-05-02 at 21:25, Witalikas pranešimas:

As galvoju su vienu medax max, o jai dar matysis kad maza. Terpalo gaus. 

Jau geriau medax max naudok, nes terpalas neduoda tokio efekto. Pasižiūrėk praeitų metų Minduksx bandymą.

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...