Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta

Laba diena, atsiprašau, jei panaši tema jau yra, bet aš jos neradau.

Beveik prieš 5 metus įregistravau ūkį. Tiksliau perėmiau iš tėvų. Taip patapau jaunąją ūkininke. Kiek žinau negaliu nieko keisti, kol nepraeis 5 metai nuo ūkio įregistravimo. Bet vat bėda, man reikia išregistruoti ūkį, nes noriu darbintis, o darbo birža darbdaviui nenori kompensuoti dalį atlyginimo, kadangi neturiu bedarbio statuso.Neprašiau jokių paramų įsikūrimui ar panašiai, tai gal man tie 5 metai negalioja?

Paskelbta

Jei perėmei iš tėvų ir jie gauna paramą pagal "Ankstyvojo pasitraukimo iš žemės ūkio gamybos" tai turi 5 metus ūkininkauti.

O bedarbio statusą manau gali turėti,juk mums neuždrausta registruotis darbo biržoje,tik va jokių pašalpų tai negausim nes turim ūkius.

O dėl bedarbio vietos dalinio kompensavimo nežinau.

Paskelbta
Jei perėmei iš tėvų ir jie gauna paramą pagal "Ankstyvojo pasitraukimo iš žemės ūkio gamybos" tai turi 5 metus ūkininkauti.

O bedarbio statusą manau gali turėti,juk mums neuždrausta registruotis darbo biržoje,tik va jokių pašalpų tai negausim nes turim ūkius.

O dėl bedarbio vietos dalinio kompensavimo nežinau.

Taip ir galvojau.. Na nieko, teks darbdaviui pakentėti, vasario 5 sueina 5 metai, reiks bėgti rašyti prašymą dėl išregistravimo

Paskelbta

darbinausi pas save pora vaikinuku, vienas is ju darbo birzoje stovejo 5 menesius, tai uz ji nemokejo jokios kompensacijos, nes reikia butu bedarbiu minimum puse metu, taigi pabaigiau laukit ta menesi ir isidarbinau tada kai bedarbiu isbuvo 6 menesius, apsurdas, bet taip jau yra,buvo liepos menesi 2010 metu.

Paskelbta
darbinausi pas save pora vaikinuku, vienas is ju darbo birzoje stovejo 5 menesius, tai uz ji nemokejo jokios kompensacijos, nes reikia butu bedarbiu minimum puse metu, taigi pabaigiau laukit ta menesi ir isidarbinau tada kai bedarbiu isbuvo 6 menesius, apsurdas, bet taip jau yra,buvo liepos menesi 2010 metu.

Aš jau stoviu biržoje daugiau nei metai, bet kadangi esu įregistravusi ūki, neturiu bedarbio statuso. Būsima darbovietė gyvuoja vien iš projektų, todėl ta dalis kurią padengtų d. birža būtų labai reikšminga.

Paskelbta

palaukit chebra nesvarbu ar turit iregistrave uki ar ne svarbu kad turit savo vardu registruotos zemes :) to pakanka kad negautumet nieko, t.y. jokiu pasalpu ir nuolaidu uz sildyma ar pan.... moesciai ir t.t. mato visa jusu registruota turta ir jei turit kelis ha savo vardu vsio nieko nesitikekit.

Paskelbta

ten yra kazkokie kriterijai ir yra paskaiciuotos tam tikros pajamos is ha nesvarbu ar juos dirbate ar ne. Tipo gal nuomojate ar neoficialiai vistiek kazka galite uzsiauginti ir gauti pajamu. Taigi jei turit man regis nemaziau kaip 3ha jau zinau kad bent uz sildyma ir t.t. nuolaidu negausite.

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...