Jump to content

Grandinės traktoriaus (ir ne tik) ratams

Recommended Posts

Paskelbta
Klevo lapas su zemesukis.com nesiderina........Ne tos spalvos :lol:

Ko jus taip pristojot prie mano geldos? :icon-redface: Bratka dar sviezias tai ant visu masinu priklijavo tu lapu...

• Atsakymai 66
  • Sukurta
  • Paskutinis įrašas

Daugiausiai įrašų parašė

Daugiausiai įrašų parašė

Paskelbtos nuotraukos

Paskelbta
Tai va pagaliau uzsidejau grandines. Kainavo 3800 su PVM, bet galiu pasakyti, kad jos vertos ir visu 5000 ar dar daugiau :)

Mmm jooo... :icon-eek: Kai traktorius nevaikiškas tai ir grandinės nevaikiškos...

• po 9 mėnesių...
Paskelbta

Sveikas,

matau cia lyg grynai ledui skirtos grandines ? Ant priekio nera, nenusukineja priekio kai stumdai skyda susukes ? Ir ar LT jas pirkai ? Jei LT gal gali duot firmos kontaktus ir kas gamintojas paciu grandiniu ? ??

Paskelbta

Nezinau ar cia grynai ledui ar ne ledui, bet ledas dabar geriausias draugas, o asfaltas ne :D Del priekio sukimo i sona tai dabar tiksliai nebepamenu kaip yra, bet man rodos nera butinybes ant priekio det, bet tikrai nemaisytu. Gamina jas Nosted mechanika Utenoje.

• po 1 mėnesio...
  • po 1 mėnesio...
Paskelbta

tikrai nepigios, buvau uzsideges nusipirkt kaip zvano norvegiskas 11 beroc mm, tai pigiausia kur radau Lytagroj, bet nenupirkau ir atrodo kad sia ziema jau nebeprireiks man, bet geriausia kaina vistik lytagra jas pasiule

• po 2 savaičių...
  • po 10 mėnesių...

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...