Jump to content

Biologinio turto apskaita


Recommended Posts

Manau tema verta atskiros diskusijos...

Situacija tokia: 150 rūšių po 2-7metų amžiaus grupes, iš viso keliasdešimt tūkst vnt sodinukų. Kaip juos kuo paprasčiau parodyt apskaitoj? Skaitau skaitau supaprastintos apskaitos rekomendacijas (2005-05-11 ŽŪM įsakymas Nr. 3D-266) ir verslo apskaitos standartą Biologinis turtas, ir kuo daugiau skaitau, tuo daugiau painiojuosi.. :eusa-pray:

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Ko išmokau, tai išmokau - melas turi būti skaidrus kaip krištolas.... Yra kainoraštis, yra augalų apsaugos tarnybai teikiama inventorizacija, jei buhalterijoj padarysiu visiškai kelias rūšis, tai vistiek kažkada atsirūgs.

Gal paprasčiausiai ale rinkos kainas surašyt ir viskas? Normatyvinės ten irgi vokrug do okolo surašytos, pvz pušys kalninės 4-42 Lt/vnt.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 2 metų...

Kaip apsiskaiciuojat biologinio turto savikaina? ar galima naudoti normatyvines kainas, jei sunku apsiskaiciuoti savikaina misriame ukyje (ekologinis ir iprastinis ukis)? o gal tikraja verte naudoti kaip suprantu ji apskaiciuojama is rinkos kainos atemus transportavimo islaidas. Gal kas pakonsultuoti gali?

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti


×
×
  • Create New...