Jump to content

arwis

Nariai
  • Pranešimai

    7
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    jurbarkas

arwis pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. Kaip apsiskaiciuojat biologinio turto savikaina? ar galima naudoti normatyvines kainas, jei sunku apsiskaiciuoti savikaina misriame ukyje (ekologinis ir iprastinis ukis)? o gal tikraja verte naudoti kaip suprantu ji apskaiciuojama is rinkos kainos atemus transportavimo islaidas. Gal kas pakonsultuoti gali?
  2. kada bus atnaujintas valstybines zemes pirkimas?
  3. arwis

    Saules jegaines

    http://verslas.delfi.lt/energetics/mini ... d=60045113 o tai kaip su tais kurie jau leidimus turi issieme is ministerijos? Ar jiems elektra supirks 2012m. kaina?
  4. gal ukininkai turi pasistate 30kw saules jegainiu? Idomu butu isgirsti apie irangos isigijima, konstrukciju statybas, irengima, prijungima prie LESTO. Kokius mokescius reikia moketi valstybei jei ukininkas parduoda saules energija?
  5. Noriu patarimo: Statau nauja sandeli gudam ir technikai laikyti. Gal kas zinot, kas galetu patarti, suprojektuoti aruodus, grudu padavima i valomaja ir is valomosios i aruodus. Kokius geriausiai gaminti aruodus? Ukis nedidelis, planuoju tureti 5 aruodus (apie 25tonos kiekvienam) skirtingoms kulturoms. Lauksiu jusu atsakymu, nuorodu, patarimu. Is anksto dekoju.
  6. sweiki, o kaip del nauju statybiniu medziagu pirkimo? gal kas susiduret? turiu sandelio remus, noriu apsidengti skarda. laukiu patarimo.
  7. Sveiki, Noreciau teikti paraiska siais metais pagal sia priemone ir pirkti naujas statybines medziagas (skarda, blokelius ir pan. slaitinio angaro statybai). Gal kas galetu pakonsultuot: medziagas noriu pirkti is karto visas. (Aisku metalo konstrukcijos ir kitos statybines medziagos iseis apie 70000lt) ar reikia rasyti tik medziagas uz ta suma kuria kompensuoja ar itraukti ir tas, kurias planuoju uz savo pinigeliu pirkt?
×
×
  • Create New...