Jump to content

Grūdų kapstimas


KarolisNorvilas

Recommended Posts

  • po 4 savaičių...
Čia diskutuojam ar triušiai iš kuoklių,šeryklų jums nekapsto grudų? ir ka su tais grudai iškapstytais darot?

Aš tai truputėlį tyngiu rinkti ten po vieną grūdą,kaip jūs? :icon-rolleyes:

na nezinau as is paprastu mediniu dezuciu seriu grudus ,tai man nekapsto nieko nes jos seuros tik snukiui ikist, anksceu keli kapste bet sumazinau grudu doze tai baiges kapstimai :D ir veleu kai pilnas pripildavau nebekapstydavo :) susiprotejo :lol:

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Nuo charakterio prilklauso tas kapstymas. Vieną bjaurų turėjom, ne tik kapstydavo, bet ir tualetą įsitaisė maisto lovely.

:D buna cia daugkam su tais tuoletais :) vat maniskis vienas irgi naudojo serykla vietoi tuoleto tai galu gale teko lentgaliukais prisuks seryklos virsu kad neuzkeltu jis ten siknos kad vos vos snukuti ikistu tada nebesiko nes nebebuvo kaip jem ten beysikt i vidu :D

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 2 mėnesių...
  • po 2 mėnesių...

maniskiai tai keistai elgiasi, nuo nuotaikos priklauso. kartais isbarsto vos ne viska. ir kas idomiausia - ne jaunimas, o patyrusios pateles!

tada pradedu normuoti. ir pasitaiso.

daznai avizas tik islukstena, ir lukstus ismeta is seryklu.

ziema bandziau olandiskus pasarus, juos dievina. bet paskutines 2 savaites pratinu prie naturalaus kombikormo lietuvisko (ekopasarai.lt, sorry uz reklama) - tai ji pradzioj iskrapstinejo kaip reikia, o po savaites jau viskas OK. jis tiesiog taip nekvepia kaip olandiski pasarai.

be to seryklas perdariau, kad bortukas gylesnis butu i vydu. tada fiziskai sunku letenelemsi iskapstyt.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 1 mėnesio...
:( pas mane vapse koklis atsiduria kitam narvo kampe. pradesiu daryt tvarka ten pas ju, jau snd nusipirkau is litagros serykla viena. ziuriu kad ten nieko gudro nera, tai namuose turedamas pavyzdi pats is skardos pasidarysiu. o grudus man daugiau kaip puse isbarsto is koklio, o kas liecia toleta, tai net baisu pasakyt, pries kiekviena maitinima turiu kokli isvalyt konkreciai, net jau buna taip, kad sviezu kokli jiems atnesu, nes vistiek reik pagalvoti ir apie juos, mes irgi nenoretume valgyt skanu kepsni, kai leksteje kazkaip ne taip dvoktu :). kol as jiems kokli nauja atnesu arba ta pati apvalau, tai snarineja po senu koklio buvusia vieta. nes ten beveik puse maisto isbarstyta.
Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti


×
×
  • Create New...