Jump to content

PauliusK

Nariai
  • Pranešimai

    287
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Apie PauliusK

  • Gimtadienis 05/31/1985

Miestas

  • Miestas
    Prienai

PauliusK pasiekimai

Dažnas dalyvis

Dažnas dalyvis (3/5)

0

Reputacija

  1. PauliusK

    triusiu serimas

    As tai "Kauno grudu" vietoj duociau kokia 10000Lt geriau tau, tommeliui arba pirtiniui ir, kad jus cia pastovej kalbetumet apie juos. Dabr tai bbz ka jie cia ismaste, bet esme ta, kad nieko rimto. Padare bandyma ir tiek. KG turi patirties gaminant tam tikrus pasarus ir turi rinka, bet nereikia lysti ten, kur nieko nenusimanai, ir neturi tam reikiamu resursu/istekliu. Paprasciausiai bando uzimti nereiksminga rinkos dali su dideliais kastais ir abejotina reputacija. Klausimas, ar tam tikro skyriaus vadovas gilinasi i neesminius reikalus, arba jiems ateina hana, ir griebiasi siaudo KG triusininkyste, paukstininkyst ir t.t. yra atlieku perdirbimas imaisant premiksu ir is to pasiimant maximalia nauda. Nereikia utilizuoti ir is to dar gauni kaz koki pelna.
  2. Na galiu pasiuliti eksperimenta . Apsikeiciam po kokia viena patele ? Pabandysi maniskias as taviske ... auginu misrunus ...veda po 9-13 triusiuku ... jei mainyti tai pasiuliciau tu pateliu vaikiukus ... jiems daba po 3 men. bet tikiu kad jos bus geros mamytes Ir paziuretume kur problema ... 9-13 vnt oho! Dar mesos iseiga gal gaunasi kokia 72% gyvo svorio. As tokiu paimciau, kokia 10vnt pateliu po 100lt.
  3. PauliusK

    triusiu serimas

    As tai "Kauno grudu" vietoj duociau kokia 10000Lt geriau tau, tommeliui arba pirtiniui ir, kad jus cia pastovej kalbetumet apie juos. Dabr tai bbz ka jie cia ismaste, bet esme ta, kad nieko rimto. Padare bandyma ir tiek.
  4. PauliusK

    triusiu serimas

    Ai kaskaip mane uzknisa tokie pasakimai ...mano triusiai geriausi ,sveikiausi ir patys nuostabiausi ... o visu kitu tai priserti chemijos ,nesveiki ir kenksmingi ... KG yra gigantas. Ir nemanau, kad kaip, tu, cia rasai "labaratorija, labaratorija" ten kas nors tiek uzsiimineja su tais tyrimais ir t.t. Tave paleido kaip "torpeda" i viesa erdve platint produkto ir tiek. Tau gal prizadejo duot kokia 10% nuolaida nuo tonos jei gerai padirbesi. Bet jei gali pakopink tas labaratoriju isvadas, kuriose KG lenktia visus kitus.
  5. PauliusK

    TRIUŠIŲ NARVAI

    Jei reikia seryklu rasyk i PM. Matau, kad is prienu r. gal ka sutarsim.
  6. PauliusK

    TRIUŠIŲ NARVAI

    as dedu 19x19 akute Jaunikliams toks tinklas nebus tinkamas.
  7. PauliusK

    Triušių ligos

    reikia normalios ventiliacijos - pirma. Jei tokia yra, tada jau rimciau kazko ieskot reikia.
  8. PauliusK

    Triušių auginimas

    Jei apie gaunamus pinigus sneki, tai ne triusininkysts forume vieta . Nebent M.Dr.Michailovo minifermu temoje reiktu kalbet.
  9. PauliusK

    Triušių auginimas

    Tai idomu po kiek ta kg kaina pas tave iseina. As kiek bandziau skaiciuot, jei dedant normalius grudus ir kt produktus, vezant kazkur granuliuot, nestebuklinga ta kaina ir gaunasi. Tokie kaip KG kur eina milziniska gamyba ir perdirbimas, jie, garantija, i ta pasara varo visas gamybos atliekas, o gryno produkto ten nera. Tai jiems to pasaro savikaina turetu gautis isvis juokinga (sugranuliuotos siuksles + vitaminai). Tai ir klausiu, jei darai pasara, uz kokia kaina gali ji parduot?
  10. su nipeliais apsimoka, nes mazai vargo. Bet tie kur suksi i vamzdi - brangiai gaunasi, nes pats vamzdis nepigus. Geriau imt tokius kur slangute gali tarpusavy sujungt, slangute daug nekainuoja, o visokiu trisakiu i autodetaliu parduotuve nuvaziuji ten jie apie 1Lt kainuoja.
  11. PauliusK

    Triušių auginimas

    Taip taip taip visi protingi kvailu nera rimciau va pagalvojau kol rukiau tai nusprendziau KOKS MAN SKIRTUMAS KUOM JUS SERIAT KUOM NORIT TUOM SERKIT IR TEGUL ZMONES TIK PER KA IS JUSU DUOK DIE JUMS LAIMES IR SVEIKATOS realiai pagalvojus koks yra skirtumas tarp kiaulienos ir triusienos? o gi kainos skirtumas bet mesa ta pati uzauginta ant chemijos tai kam moketi brangiau ? LABAI DZIAUGIUOSI KAD GYVENU KAIME IR 80% MAISTO GALIU PASIRUPINTI PATS kiek pas tave 1kg pasaro kainuoja?
  12. PauliusK

    Triušių auginimas

    Viskas gerai. Buna lizdadeze idedi ir joms, matyt , instinkatai sudirba pradeda visos siaudus nesiot, truputi puku nusipesa, o pagimdo po kokios savaites. Cia nereikia pergyvent.
  13. kalifornai, nes jie gražesni už hyla :D:D o rimciau ? Pvz as turiu hylu ir turiu zelandu. Kai darydavau grynakraujus zelandus, man vidutiniskai mesos gaudavosi maziau +-150g, nei pas hylas. Jei augini grynai del mesos, tai hylos geriau. O jei del veisles, tai kalifornu ir taip labai daug augina, gal tada net geriau kokius Vienos melynuosius ar pilkuosius, ar dar kokius.
  14. PauliusK

    Triušių ligos

    dauzk dabar. Jei labai bijai kombikormo, tai ismesk kepenis. Ir kam patele pas patina para laikyt? Cia jokios logikos nera, alini ir patina, ir patele.
  15. kokias veisles kryzminai, kad tokius misrunus gavai?
×
×
  • Create New...