Eras Paskelbta Spalio 14, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Spalio 14, 2010 Sveiki, Sugalvojau sodyboje pasistatyti žeminę, kuri tarnautų kaip sandėliukas. Landšaftas tam tinkamas - palei namą yra ~4 m aukščio kalnelis, į kurį ir norėtųsi "įmontuoti" sandėliuką. Paskirtis - padargų (motoblokas, trimeris, benzopjūklas, "tačkelė", žiemai - hidroforas su boileriu ir pan.) laikymas ir kas svarbiausia, tai saugojimas, kad kokie valkatos nepasisavintų. Vat mąstau, ar statytis iš blokelių ar nusipirkti kokią ale ryšininkų būdelę, įsistatyti šarvuotas duris. Aš suvokiu, kad nuo gero vagies nei šarvuotos durys, nei 2 m žemės nesustabdys, tačiau nuo kaimo valkatėlių gal ir apsaugos. Gal kas įsirenginėjo tokį "navarotą", gal kokių patarimų turit ? Iš anksto dėkui už komentarus/paprotinimus Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Mariush Paskelbta Spalio 14, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Spalio 14, 2010 Techniką į rūsį??? Bulvinė tai gera išeitų... Kaip su drėgme, ventiliacija? Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Kantrus Paskelbta Lapkričio 14, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Lapkričio 14, 2010 Gera tema, bet matomai neaktuali, gal visi „modernūs“. man pvz reikia prie ūkinio arba tiksliau pačiame ūkiniam pastate įsirengti daržovių derliaus sandėlį, nes dabar didelę dalį laikom po namų esančiam rūsyje. Va iškyla klausimų apie drenažą, ventiliaciją, temperatūros palaikymą, tačiau tikiuosi pats viską išmąstyti, būtų „neekonomiška“ suklysti, tokius dalykus gali patarti tik išbandę, arba geri teoretikai, ar ne! Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
sonata ukininke Paskelbta Lapkričio 15, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Lapkričio 15, 2010 Sveikuciai, as tai irgi ruosiuos statyti ziemine, bet ji man tarnautu kaip darzoviu sandeliukas, o technikai mano nuomone tai per daug dregmes butu Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Donatas Paskelbta Lapkričio 15, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Lapkričio 15, 2010 siaip pas mane yra toks rusiukas pusiau i kalna ileistas. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Engineer-TS Paskelbta Sausio 11, 2012 Pranešti Dalintis Paskelbta Sausio 11, 2012 Įrenginėjant tokį sandėliuką po žeme reikia neužmiršt, kad ten bus drėgna. Taigi saugot techniką nėra labai geros sąlygos. Arba reikia padaryti gerą hidroizoliaciją ir ventiliacijos neužiršt. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti