Jump to content

Dvieju rotoriu greblys


greitail

Recommended Posts

  • po 7 mėnesių...

Na va, tavo paties temą susiradau, greitail.

Kodėl GVR-6, kodėl ne vakarietiškas?

1. Naujas GVR kaina 12 000 lt.

2.Dėvėtas užsieninis -13 000 - 20 000 lt.

3. Naujas užsieninis nuo 40 000 lt.

4. Nusipirkus GVR nebereikės pirkti vartytuvo.

5. Išplaukia iš 3. punkto - sumokėsi 40 000, o dar reikės pirkti vartytuvą.

6. Kadangi GVR naujas per paramą kainavo 6000 lt, tai buvo apsispręsta pirkti jį, užsimerkiant į jo eksploatacinius trūkumus (išlankstymas, sulankstymas į transportavimo padėtį).

Taigi, pinigai, pinigai ir dar kartą pinigai. Skaičiavom, kad perkant užsienietišką aparatūrą (dėvėtą!), pigiausia apsisuktume su 15 000lt grėbliui + 5000 lt vartytuvui. Viso 20 000lt.

Dabar sumokėjom 6000 savų pinigų, turim naują daiktą, nesiskundžiam.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

toredo, per mažai trūkų paminėjai: GVR blogai grėbia žalią masę (palikdamas nemažai masės dėl mažo štangų skaičiaus ir dantų ant jų), dažnai reikia tepti bėgį, kuriuo sukasi guoliukai ir keičiasi dantų kampas, blogai kopijuoja pievos paviršių, nėra spartos ir panašiai.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

pirkau luzusi sumokejau 8 ar 9 tukstancius viska sutvarkiau uz 150 lt kadangi buvo luzes greblys labai geros bukles nesudrostas , saziningai teptas :) atseit turi ir vartyma bet nenaudojau , man vartytuvo nereikia kazkaip vasaros karstos pasitaiko sienas po sienapjoves per pora dienu isdziusta nevartytas nors sieno ir nedaug darau

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Tų trūkumų nepaminėjau, nes nuo 1993 metų tokiu dirbant, su jais susigyveni ir nė nebepastebi :)

Mes visada grebiam ar šieną ar žalią masę palyginus lėtai, sugrėbia viską. Kopijuoja blogai tikriausiai tik nelygias pievas. Pas mus nei kalnų, nei pakalnių nėra, tai (ne-)kopijavimas nėra problema. Dėl to tepimo, tai jo, reikia karts nuo karto pereit.

O kadangi užsieninio neturėję, dar neįsivaizduoju, kaip su juo gera dirbti būtų. Tik kai sulankstau/išlankstau, pagalvoju apie kokį nors Krone hidraulinį sulankstymą, seiles nuvarvinu, ir dirbu toliau. :(

O tau, greitail, suprantu, kad saldaininis variantas papuolė už tokią kainą. Šiaip dėvėti 6 metrų grėbliai 13-25 tūks. lt dabar.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

gvr yra skirtas tik sienui grebti, o zalia mase su juo grebt tai tik nervu ir laiko svaistimas. Luzineja dantys pastoviai, kad svariau bent kiek sugrebti kartais net 3 kartus ta pacia vieta vaziuoti tekdavo. Didziausais jo pranasumas kaina, bet tik tuo atveju jei sienauju nedaug, patys turejom gvr6 net nesinori prisiminti tu laiku, siuo metu dirbam su claas liner 1550 twin profil lb patenkintas juo, sugrebia viska svariai per du metus nei vienas dantys nenuluzo :eusa-clap:

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti


×
×
  • Create New...