Jump to content

sienapjoves priedas


babis2

Recommended Posts

sveiki išgirdau, kad prie šienapjovės galima pridėti kažkokį papildoma "cilindriuką" kuris neleistu nusileisti daugiau negu nustatyta ir tokiu būdu hidraulį tereiktu nuleist (ir palikt ji ant "plaukiajoncio") ir pakelt kai reikia bet nieko daugiau nereiktu reguliuot ? kiek toks gali aparatas kainuoti ir gal kas tokį turit parduoti arti kelmės ar link šiauliu ? :D dekoju.

p.s. sorry jei kvailas klausimas, bet esu dar žalias žemes ūkį :D

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Ant T-40 cilindro stoko turi but toks chamutas ar varlyte, tai reik nuleis sienapjove tiek kiek reik ir ta varlyte pastatyt taip kad ji nuspaustu toki pipsiuka islendanti is cilindro korpuso, tada ant plaukiojancios padeties slaunysdaugiau nenusileis ir bus pastovi plaukiojanti padetis (cia jeigu tvarkingas traktorius) jei nera to chamuto ar del per didelio svorio nebelaiko cilindras tai reiktu su grandine paristi atitinkamam aukstyje kad daugiau nenusileistu.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

traktorius tvarkingas, tik ta šienapjove sunki yra ir nelabai laiko ja. o kur tokį aparatą reikia pirkti ? kiek jie kainuoja?

Koks aparatas ? ar ta varlyte-chamutas, tai jis buna ant traktoriaus cilindro stoko, anksciau budavo aliuminiai(orginalus) dabar pirkau cilindra tai kazkoks skardini(niekam tikes) dar ta alimini gali rasti ant rusiskos sejamosios cilindro, bet siaip tai su grandine gereusia.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti


×
×
  • Create New...