Jump to content

Prekybos imoniu apskaita


Recommended Posts

Gerbiamas respondente,

Esu, Vilniaus Universiteto Ekonomikos fakulteto II – o magistrantūros kurso apskaitos ir audito programos studentė Justina Adlytė, atlieku tyrimą apie atsargų apskaitos vedimo ypatumus Lietuvos prekybos įmonėse. Atsakę į pateiktus klausimus Jūs padėsite išsiaiškinti svarbiausias problemas su kuriomis susiduria finansininkai vesdavi atsargų apskaitą. Jums atsakyti į pateiktus klausimus užims tik keleta minučių.

http://www.apklausa.lt/f/atsargu-apskai ... as-hga38g5

Iš anksto dėkoju už atsakymus ir bendradarbiavimą

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

...kad naujos temos nekurt (,gal temos autorė :eusa-think: , gal ,,,,,,, :) ) "apšvieskyt"...taigi ,nesuprantu :eusa-think: ,kokią naudą turi verslininkas-prekybininkas , paskelbęs bankrotą , o po mėnesio ,kito vėl ta pati parduotuvė ,tos pačios pardavėjos ir lentynos tos pačios ,ir savininkas tas pats ... :icon-question::eusa-think:...o gal kai ką :eusa-think: ..eitų pritaikyt ž.ū.. .,kiek pastebėjau ...taip lengvai leidžia "bankrotuot" ir

"bankrotuojančių " daugėja , bet " pas mane akmenų rinkt neateina :D "..kaip čia yr :icon-question:

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Tai ne blyn... Tai vadinasi paprastai - "feniksas" (kai vietoj vienos bankrutuojančios sukuriama kita). Ir pastaruoju metu labai jau daug tokių atsiranda - akcininkas tas pats, direktorius tas pats, dažniausiai ir patalpos tos pačios.... Tik pavadinimas kitas. Aišku, pirmoji įmonė palieka numirti su senomis skolomis, turtas pirkimo-pardavimo būdu perkeliamas į naują (plius dar tai, kad naujoji gauna krūvą grąžintino PVM) ir "verslas" tęsiasi. :icon-twisted:

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 3 savaičių...

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti


×
×
  • Create New...