Donatas85 Paskelbta Balandžio 30, 2010 Pranešti Paskelbta Balandžio 30, 2010 Sveiki, turiu tokia problema, mano sejamosios grudu vamdeliai tokie plastmasiniai sumaunami, sejant kaizkaip sugeba uzstrigt ir luzta, sejamoji svediska wartsila, pas kita ukininka pazystama irgi tokia pat problema, jo sejamoji nordsten su geleziniais vamzdukais. Gal kas susiduret su tokia problema?
Donatas85 Paskelbta Balandžio 30, 2010 Temos autorius Pranešti Paskelbta Balandžio 30, 2010 Kad nelauztu trumpinu centrine trauke, taip maziau vaiksto norageliai ir nelauzia vamzdeliu, bet tada sejamosios priekis per arti zemes ir kabina akmenis ir visa kita kas pasitaiko....
Raimisx Paskelbta Balandžio 30, 2010 Pranešti Paskelbta Balandžio 30, 2010 del ko luzta, nepasakysiu (gal isdilo, uv spinduliai)... o del prikabinimo - sejamosios dangtis turi but horizontalus dirvos pavirsiui.
K_Nerijus Paskelbta Balandžio 30, 2010 Pranešti Paskelbta Balandžio 30, 2010 Sveiki, turiu tokia problema, mano sejamosios grudu vamdeliai tokie plastmasiniai sumaunami, sejant kaizkaip sugeba uzstrigt ir luzta, sejamoji svediska wartsila, pas kita ukininka pazystama irgi tokia pat problema, jo sejamoji nordsten su geleziniais vamzdukais. Gal kas susiduret su tokia problema?[attachment=0]2009630142715-1.jpg[/attachment] Siaip jie lengvai slankiojasi? Nebuna uzsikies zememis noragelis ir pilnas grudu seklavamzdis?
Zvanas Paskelbta Balandžio 30, 2010 Pranešti Paskelbta Balandžio 30, 2010 gali buti,kad kaikurie per daug issitraukia ir tada susiskersave uzstringa. reik stebet kokioj padety labiasiai issiilgine buna ir kurie jau ant ribos tuos reikia keist ilgesniais. Arba dar kai laukas nelygus ikrenta noragelis labai giliai ir issitraukia vazdelis, reikia dar tuos ribotuvus pasitikrint kad neleistu perdaug nusileist norageliui.
Donatas85 Paskelbta Balandžio 30, 2010 Temos autorius Pranešti Paskelbta Balandžio 30, 2010 Arba reiks juos pakeist tais rusiskais guminiais... Man atrodo tikriausiai kad saules vamzdeliu pavirsius paveiktas ir strigineja uztai
viktorass Paskelbta Balandžio 30, 2010 Pranešti Paskelbta Balandžio 30, 2010 Sejamosios su vamzdelias labai bijo uzsikimsimo, kai uzsikemsa pribyra grudu pilnas vamzdis ir tada pradeda vamzdziai strigti, luzineti irt.t. o kad nelygus laukas tai del to neturetu strigti nes pavizdziui pakelus sejama apsisukant dar daugiau išsilgina ir nieko nuleidus viskas gerai turetu but, na nebent griovys puses metro gylio.
Zvanas Paskelbta Balandžio 30, 2010 Pranešti Paskelbta Balandžio 30, 2010 kaip kitoms nzn, bet nordsten pakelus tai visi norageliai pasikelia, ten taip padaryta, bent jau pas mane taip buvo
Donatas85 Paskelbta Balandžio 30, 2010 Temos autorius Pranešti Paskelbta Balandžio 30, 2010 tai ir mano wartsiloj irgi kai pekelia pasikelia noragai
viktorass Paskelbta Gegužės 17, 2010 Pranešti Paskelbta Gegužės 17, 2010 Kas jiesko seklavamzdiu tai Kaune AgroTekoi maciau po 11 litu parduoda.
kinziulis Paskelbta Rugsėjo 28, 2010 Pranešti Paskelbta Rugsėjo 28, 2010 Kas jiesko seklavamzdiu tai Kaune AgroTekoi maciau po 11 litu parduoda. Reikes ten uzsukti, man ir reikia
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti