Robertas Paskelbta Spalio 4, 2006 Pranešti Dalintis Paskelbta Spalio 4, 2006 Man idomu kuo jie skiriasi nuo senesniu modeliu. Ar yra kokiu nauju pakeitimu? Autopliuse ,kur Dzeirana pardavineja juos, is isores kapotas matosi dailesnis, dar keliais ag padidejusi variklio galia. Teiravaus Liviloje ar galima priekyje krautuva uzdeti 1025.3 belarusui. Sake negali del balkinio tilto, akumuliatoriu sone, jei neklystu ir dar del ilgo kapoto. Paklausiau keskoagro kuri prekiauja STOLL krautuvais. Sake ,kad gali pasiulyti priekiui krautuva, specialus uzsakymas tokiam traktoriui. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
efrendas Paskelbta Spalio 4, 2006 Pranešti Dalintis Paskelbta Spalio 4, 2006 Man jie keistai atrodo, asmeniškai patrauklesnis dizainas atrodė senesniuose modeliuose, o tos visos platmasės kažkaip pasitikėjimo nekelia. PS. Teko girdėti iš vieno pirkusio naują modelį iš Džeiranos, kad dalį viso to tiuningo padaro vietoje savi meistreliai Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Audrius Paskelbta Spalio 5, 2006 Pranešti Dalintis Paskelbta Spalio 5, 2006 Sowietine teknika ir lieka sowietine. Viena ruski turejau daugiau nei is tolo ju matyt nenoriu. Jau mano manymu geriau naudotas inportinis nei sowietine atlieka Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Limuzin Paskelbta Spalio 5, 2006 Pranešti Dalintis Paskelbta Spalio 5, 2006 Sowietine teknika ir lieka sowietine. Viena ruski turejau daugiau nei is tolo ju matyt nenoriu. Jau mano manymu geriau naudotas inportinis nei sowietine atlieka Visiskai pritariu !!! ka jus zdat moket uz tas plasmases ??? jau geriau pasispauskit truputi ir importini traktoriu nupirkit. Ar bemt jau deweta koki JD nes tikraj labiau apsimokes nej rusa pirkt. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
asa_scooter Paskelbta Spalio 7, 2006 Pranešti Dalintis Paskelbta Spalio 7, 2006 nu kas kas jau bet pritvirtinimas tu plasmasiu targiskas....apziurejau parodoje ble ziuriu kittur varsto is vis neraa varstaij saibos ant durniaus sudeti.....beto ziuriu langu gumos padazytos.....per lenkimus nu ble sakau kas cia per velnias..... Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Vilius Paskelbta Spalio 8, 2006 Pranešti Dalintis Paskelbta Spalio 8, 2006 Jo maciau ir as tai tragiskai atrodo, Man rimtas ir patikimas bei graziau atrodo kampuotas belarusas. O ten turi elktis kaip su masina Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
PALIUKAS Paskelbta Vasario 26, 2007 Pranešti Dalintis Paskelbta Vasario 26, 2007 as ir zadu pirkti belarusa 1025-3 bet ne apsisprendziu gal geriau 95 m forduka 8340 iki 130ag Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Belarus1222 Paskelbta Vasario 26, 2007 Pranešti Dalintis Paskelbta Vasario 26, 2007 as ir zadu pirkti belarusa 1025-3 bet ne apsisprendziu gal geriau 95 m forduka 8340 iki 130ag kiek kainuoja tas tavo fordukas? Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Rimis Paskelbta Vasario 26, 2007 Pranešti Dalintis Paskelbta Vasario 26, 2007 as ir zadu pirkti belarusa 1025-3 bet ne apsisprendziu gal geriau 95 m forduka 8340 iki 130ag Kiek man sakė vienas patikimas žmogus,tai iš fordų tokio galingumo vieni geriausiai pavykusių.Aš pats ir žiūrėjau į tokį. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Belarus1222 Paskelbta Vasario 26, 2007 Pranešti Dalintis Paskelbta Vasario 26, 2007 as ir zadu pirkti belarusa 1025-3 bet ne apsisprendziu gal geriau 95 m forduka 8340 iki 130ag Kiek man sakė vienas patikimas žmogus,tai iš fordų tokio galingumo vieni geriausiai pavykusių.Aš pats ir žiūrėjau į tokį. ar nupirkai? Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Belarus1222 Paskelbta Vasario 26, 2007 Pranešti Dalintis Paskelbta Vasario 26, 2007 mano nuomone daryk ka nori pirk belarusa ar vakarietiska bet nemesk pinigu senam lauzui. 12 m i metalo lauza jau reik pjaustyt o ne ukininkams kist ir pinigus vilot Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Vitalijus Paskelbta Vasario 26, 2007 Pranešti Dalintis Paskelbta Vasario 26, 2007 Gal zinot kiek kainuoja naujas MTZ 1025-3 ar 920? Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Rimis Paskelbta Vasario 26, 2007 Pranešti Dalintis Paskelbta Vasario 26, 2007 as ir zadu pirkti belarusa 1025-3 bet ne apsisprendziu gal geriau 95 m forduka 8340 iki 130ag Kiek man sakė vienas patikimas žmogus,tai iš fordų tokio galingumo vieni geriausiai pavykusių.Aš pats ir žiūrėjau į tokį. ar nupirkai? Ne,case5150 turi atvaryt. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Belarus1222 Paskelbta Vasario 26, 2007 Pranešti Dalintis Paskelbta Vasario 26, 2007 rimis gal gali pasakyti kelintu metu tas case kiek valandu ir jei ne paslaptis kiek mokejai? Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Rimis Paskelbta Vasario 26, 2007 Pranešti Dalintis Paskelbta Vasario 26, 2007 rimis gal gali pasakyti kelintu metu tas case kiek valandu ir jei ne paslaptis kiek mokejai? 96 metų.Su valandom tai neaišku,kažkas ten yra atsitike,nes virš 900 rodo,o moku 78000. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Belarus1222 Paskelbta Vasario 26, 2007 Pranešti Dalintis Paskelbta Vasario 26, 2007 normaliai. ai kiek jegu jis? Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Rimis Paskelbta Vasario 26, 2007 Pranešti Dalintis Paskelbta Vasario 26, 2007 normaliai. ai kiek jegu jis? 125 ag.Sakė ant stendo buvo užvare.Tai ant darbinio 150 išspaudė.Prieky pakaba,ratai platieji. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Ukius_bulvinskis Paskelbta Vasario 26, 2007 Pranešti Dalintis Paskelbta Vasario 26, 2007 Gal zinot kiek kainuoja naujas MTZ 1025-3 ar 920? 1025.3 Buvo 85_k, o dabar maciau kad Dzeiranoj pabrango, po 88 ar kie ten jie stumdo Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti