Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta
Šiandien ravint sėklinukus[pasėtus iš sėklu], iškilo klausimas kada geriausia juos kasti? :eusa-think: Daugumos lapai pradėjo gulti nors dar žali :eusa-think:

as savus, kurie buvo paseti is tu paciu smulkiausiu seklu tai po kokiu dvieju savaiciu, gal greiciau kasiu, pernai metais pavelavau ir tie lapai visiskai nudziuvo, o po to labai sunku juos surast buvo.

Paskelbta
Šiandien ravint sėklinukus[pasėtus iš sėklu], iškilo klausimas kada geriausia juos kasti? :eusa-think: Daugumos lapai pradėjo gulti nors dar žali :eusa-think:

as savus, kurie buvo paseti is tu paciu smulkiausiu seklu tai po kokiu dvieju savaiciu, gal greiciau kasiu, pernai metais pavelavau ir tie lapai visiskai nudziuvo, o po to labai sunku juos surast buvo.

Ačiu,tai ir man reiks kasti kol nepradėjo džiuti kad nereiktu su sietu sijoti žemės :D

• po 2 savaičių...
Paskelbta
Sveiki, kada planuojate kasti žieminukus? :)

Žieminukus iš sėklu jau pradėjau,o iš skilčiu dar reiks palaukti nes kažko apatiniai lapai nenori gelsti,aš kasu kai apatiniai 4-5 lapai pagelsta,didžioji dalis,nes kol nukasiu nugels visi.

Paskelbta

planuoju kasti liepos 17 . 18 dienomis o jusiskiai kaip pas mane dar tvirtai raunasi bet lapai pagelte neblogai visas laukas is toliau ziurint daugiau geltonas nei zalais, kaip pas jus?

Paskelbta

neturiu foto mano kaimas man toli tai neiseisiu i kiema ir nenufotkysiu, va kaip tik si savaitgali siektiek kasiau cesnaku , buvau uzsakyma gavus, tai derlius tikrai nieko gero, su zolem susitvarkiau tai sausra iskamavo mano cesnakus, teks mastyt laistymo sistema :eusa-doh:

Paskelbta

Sveiki :) Kazko labai stebuklingo ir as nesitikiu(nedaug ir auginau,apie 10 aru),nes ziema buvo besniege,pavasaris sausas,tai ir maniskius nukamavo :( Na,bet seklai turesiu tikrai pakankamai cesnaku,o gal dar simta kita kg ir parduoti pavyks.Savaitgali meginsiu pradeti kasti,o dabar dar is seklu auginamus nukasineju.

Paskelbta
kuo jus nuvalot zemes? sako reikia nuplauti ir tada dziovinti,ka manot?

Sugadinsi tik derliu taip :icon-confused: nuvalyk ir viskas, gi jei rankom kasi, tai su rankom ar nestipriai į žemę trinktelk ir viskas.

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...