Jump to content

sukciavimas su ES parama


begidijus

Recommended Posts

gal kam ir idomu bus :icon-rolleyes:

"Finansinių nusikaltimų tyrimo tarnyba (FNTT) su Generaline prokuratūra baigė ikiteisminį tyrimą, kuriame ūkininkė dainininkė Daina Bilevičiūtė įtariama sukčiavimu, dokumentų klastojimu ir kreditinėmis apgaulėmis, siekiant gauti milijoninę Europos Sąjungos struktūrinių fondų paramą"

http://www.15min.lt/naujiena/aktualu/nu ... a-59-78372

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Mačiau, kaip ji verkė per teliką. Žinoma, gaila žmogaus, bet jos kaimo turizmo "trobelės" nelabai panašios į kaimo turizmą. Ten tokia beprotiška prabanga... Apskritai apie naujalietuvišką kaimo turzimą esu prastos nuomonės. Tai grynas kičas, apie kokį nors kaimo kultūros puoselėjimą nėra ką kalbėt. Girdėjau, kad mąstoma, kaip pervadinti lietuvišką "kaimo turizmą", nes į tikrąjį jis nelabai panašus.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

O per telika kai maciau tai lyg ir visos bedos prasidejo, kai ji sudare jungtines veiklos sutarti su statybu bendrove. Va tada NMA ir uzsirustino.

sakyčiau, kad ta sutartis privertė atidžiau pažiūrėti į projektą.. Blyn, jei projekte numatyti rąstiniai namai sus skiedrų stogu, o pastatomi karkasiniai su metalinėmis čerpėmis-čia, sakyčiau, pakankamai nagliems reikia būti, kad tikėtis, jog tikrintojai to nepastebės. :icon-eek: Tada (spėju) išlindo ta jungtinės veiklos sutartis. Tada-nedavė paramos. Vėliau-susierzino bankas, kuris nesulaukė pinigų (paraminių) paskolai dengti. Pradėjo atidžiai tikrinti dokumentus ir pastebėjo, kad kažkas su pajamų orderiais nesusieina. Na, o tada pasijungė ir FNTT.

Visa tai darau spėjimo būdu, remiantis tik paskelbta informacija bei asmeniniu patyrimu. :icon-cool:

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti


×
×
  • Create New...