Overumas Paskelbta Lapkričio 21, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Lapkričio 21, 2009 Situacija tokia, paukstyno t150k laiste srutas ant gretimo lauko ir kaskart pravaziavo per mano raziena palikdamas ziaurias vagas, nes sliauziojo pilvu, kur kreiptis ir kokios baudos numatomos uz tokius darbus? Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Overumas Paskelbta Lapkričio 21, 2009 Temos autorius Pranešti Dalintis Paskelbta Lapkričio 21, 2009 patarkit reikalinga visa rimta info iki pirmadienio Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Povilas Paskelbta Lapkričio 21, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Lapkričio 21, 2009 man atrodo pirma i paukstyna skambink ir bandyk graziai isaiskint. kam tos valdiskos institucijos gal natura nuostolius padengs Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Usurinis Paskelbta Lapkričio 22, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Lapkričio 22, 2009 Kalbink paukštyną gražiuoju, tavo argumentas sugadintas tavo laukas ir srutų laistymas ant įmirkusios žemės. Pirmąjį administruoja policija bauda ten mizerna bet gali reikalauti kad atstatytų suslėgtą žemę, o kas liečia srutas tai aplinkosauga. Jei dalyvauja paukštynas nitratuose tai jam nepavydžiu. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Overumas Paskelbta Lapkričio 22, 2009 Temos autorius Pranešti Dalintis Paskelbta Lapkričio 22, 2009 dekui kolegos uz patarimus, bandysiu ryt tartis Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
giedriusss Paskelbta Lapkričio 22, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Lapkričio 22, 2009 Ziurek tarkis kad paukstiena iki pavasario valgytai ir nereiktu pirkt Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Overumas Paskelbta Lapkričio 22, 2009 Temos autorius Pranešti Dalintis Paskelbta Lapkričio 22, 2009 Ziurek tarkis kad paukstiena iki pavasario valgytai ir nereiktu pirkt kai vezdavom mesla maciau kaip jas gaudo tai man uzteko to kad atsoktu vistienos valgymo noras gaudo guli negyva sumeta i kletka skerst ir vsio nelabai ten ziuri gyva negyva Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
giedriusss Paskelbta Lapkričio 22, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Lapkričio 22, 2009 Nu tokiu atveju tik Litai lieka paimt. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Overumas Paskelbta Lapkričio 22, 2009 Temos autorius Pranešti Dalintis Paskelbta Lapkričio 22, 2009 Nu tokiu atveju tik Litai lieka paimt. nelabai noretusi spausti ziauriia nes paskui jeij kada su meslu reiktu tai negauciau isvis reiks svelniai Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Misla Paskelbta Lapkričio 22, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Lapkričio 22, 2009 Ziurek tarkis kad paukstiena iki pavasario valgytai ir nereiktu pirkt kai vezdavom mesla maciau kaip jas gaudo tai man uzteko to kad atsoktu vistienos valgymo noras gaudo guli negyva sumeta i kletka skerst ir vsio nelabai ten ziuri gyva negyva O tu ka, gyvas valgai? Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Overumas Paskelbta Lapkričio 22, 2009 Temos autorius Pranešti Dalintis Paskelbta Lapkričio 22, 2009 Ziurek tarkis kad paukstiena iki pavasario valgytai ir nereiktu pirkt kai vezdavom mesla maciau kaip jas gaudo tai man uzteko to kad atsoktu vistienos valgymo noras gaudo guli negyva sumeta i kletka skerst ir vsio nelabai ten ziuri gyva negyva O tu ka, gyvas valgai? nzn kaip tu bet as valgau nuzudytas o ne tas kurios pacios numire Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti