Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta

man n111 servisas uzsisauke beveik 3000 :D pats pasidariau uz 1200 tau bus maziau nes filtru maziau ir tepalo maziau bet netoli 2 bus :lol: jai rankos neatbulos tai nesunkiai pasidarysi sunkiau su voztuvu reguliavimu daugokai ardymo is tikro nelabai ten reikejo pas mane juos reguliuoti tarpeliai daug maz ok buvo

Paskelbta
man n111 servisas uzsisauke beveik 3000 :D pats pasidariau uz 1200 tau bus maziau nes filtru maziau ir tepalo maziau bet netoli 2 bus :lol: jai rankos neatbulos tai nesunkiai pasidarysi sunkiau su voztuvu reguliavimu daugokai ardymo is tikro nelabai ten reikejo pas mane juos reguliuoti tarpeliai daug maz ok buvo

3000lt??? :icon-eek::icon-eek::icon-eek::icon-eek: dojus jd 6630 uz 1000lt padaro

Paskelbta

3000lt??? :icon-eek::icon-eek::icon-eek::icon-eek: dojus jd 6630 uz 1000lt padaro

Nieko nuostabaus,nes valtros 1000 valandų technikinės darbų apimtys beveik tokios pat,kaip JD 1500 valandų.

Paskelbta

matyt praklausei po kiek darbo valandu ta technikine buvo jei tik 1000 LT kainavo :D

Paskelbta
trys hidraulikos filtrai ir dezes-hidraulo tepalas netoli 60 litru. o del dzonio technikines tai ten nebent 500 m /val uz tiek dare valtrai ir kazkas tiek kainavo gal pigiau

JD visa tai keičiasi po 1500 val.+vožtuvų reguliavimas.Nors ir aš netikiu,kad 1000val.tik 1000 lt.Vien medžiagos apie tiek kainuoja,darbas ir transportas dar pusę tiek turėtų atsieiti.

Paskelbta

suklydau vyrai :eusa-doh: pirma technikine naujo traktorio 1000lt kaip sakant 100mh

Paskelbta

vien serviso komplektas 1210lt

alyva valtra engine 15w -40 10l po 8,75lt

alyva valtra hydraulic 46 35l po 7,50lt

alyva valtra tansmision ht-60 25ltr po 7,50lt

alyva valtra axle 80w-90 8ltr po 9,20

techninis aptarnavimas dirbo 2 tai po 3val po 80lt =480lt

transportaa 100km po 1,20lt

realios cia kainos,ar prisirase????

Paskelbta
reikejo viska atidziai stebeti :D bo labai jau brangiai atsiejo as neskubedamas per pusdieni pasidariau sutaupiau kokia 2000 lt nieko ten mandro ner o pinigus rimtus ima

Manau, kad ir 200 LT nesutaupysi jei viską sudėsi kaip priklauso. Bet jei filtrus iš popieriaus susiklijavai ir tepala kamazinį supylei, tai tada gal... :icon-rolleyes:

Paskelbta

nepasakok pasaku :D pasakiau kiek sutaupiau jau tepalas mobil tikrai geras pvz lytagros centre beveik 100 lt antkaini uzsidejus ant Mobilfluid 426 tepalo negu atstovas :D servisas irgi uzsideda ant filtru ir uzsimeta nebloga ankaini visokios gumytes ziedukai tarpinukes ir tt kuriu tiek pradirbusiam varikliui keisti naujomis nebutina . beje vien tik uz kelia servisui sumokesi tuos 200 lt :lol:

Paskelbta

labai jau daug tepalo pas valtra, o kam tuos voztuvus reguliuot bjei jie nebarska. mano ceisui pilna ta 1.6 tukst kainavo kazkur, tepalus dabar pradejau pirkt audrokestoj (pigesni TOTAL), filtrai is DP,

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...