Jump to content

problema su juodzemiu,durpe


EKOTomass

Recommended Posts

jo gali atwaryt suart te bus koke 1.5ha :lol: dirbsu kuo? tai kultivatorium o jai ne didelem sunkiom akeciom ir balkiu.ar klystu del tokio dirbimo?

visu pirma ar purskei glifosais?

o su lekstem reik pamazint atakos kampa tada kazka gal ir padarysi.

o pavasari su kultivatorium linkiu sekmes ir kantrybes.

durpej gerai auga kukuruzai

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

BDT 3 didziausiu kampu kokiu galima, sena pieva, nuo kolukio gal nei karto nepjauta, durpe. Ten kur nebuvo valytuvo tarpe leksciu, taip, uzsikimsdavo vienas ratas :)

Kai pasalo, bande tevas apart, bet niekas nesigavo. Pavasari dar traukem su lekstem ir pasejom rapsa, super. Salimais to lauko siemet ir kitas ukininkas plese ta durpe, prisikabines viena korpusa, pelkini.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

nzn, kodel durpe nepatinka.. aisku durpe durpei nelygi. zinau viena 40 ha durpes lauka kur su nedidelem (zinau tuos ukininkus tikria nepersistengia su trasom) kule 3t vasarinio rapso (pries 3 metus), 7t z. kvieciu; 6t kvieciuku siemet.. pirmais metais are po glifosato ir uz bilenkiek rinko akmenis, po to be arimo.. siemet sale nupirkes vel sejo v. rapsa tai be dideliu investiciju gavo 3.5t.. matyt durpe durpei nelygi. be to, lyg nebuvo pavasariais salnu. o i durpe paleisk taktori su dubliais ir normaliom lekstem atrodys kaip suarta jei buvo glifosuota.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti


×
×
  • Create New...