Donatas Paskelbta Sausio 9, 2008 Pranešti Paskelbta Sausio 9, 2008 tai tipo kazkada vistiek gausiu tik tipo negreitai jei dabar priduosiu???
ricardaas Paskelbta Sausio 9, 2008 Pranešti Paskelbta Sausio 9, 2008 kažkada išves tavo parduotų gyvulių vidurkį 2007-kažkurių metų(nežinau kelių metų vidurkį dabar ims) ir tada gausi už paskaičiuotus gyvulius,nesvarbu ar tada parduosi ar ne.
Usurinis Paskelbta Sausio 9, 2008 Pranešti Paskelbta Sausio 9, 2008 Vienas etapas 2004-2006 m. kitas bus nuo 2007- X . Kokius skaičius gausite gali pasižiūrėti www.vic.lt
ricardaas Paskelbta Sausio 10, 2008 Pranešti Paskelbta Sausio 10, 2008 Gal kada nors ir mūsų vartotojai ims vertinti kokybišką jautieną ir turės gerą tradiciją kepti didkepsnius(steikus),pasiskaitykite straipsnį "Kepsnių kepsnys": http://www.blogas.lt/kiki/GRILIS/
Usurinis Paskelbta Sausio 11, 2008 Pranešti Paskelbta Sausio 11, 2008 Geras straipsnis tik nesupratau kas ta išpjova? " Ji išpjovą supjausto gana stambiais - maždaug penkių centimetrų skersmens -- cilindrais ir ją marinuoja." Tą ką mėsą cilindrais išpjausto ar tai palendrica?
ricardaas Paskelbta Sausio 11, 2008 Pranešti Paskelbta Sausio 11, 2008 Aš supratau kad palendrica.Pats bandei gaminti steiką Aš dar ne...
Usurinis Paskelbta Sausio 11, 2008 Pranešti Paskelbta Sausio 11, 2008 Neturiu grilio, bet taip tai man labiausiai patinka nugarinė silpnai kepta aliejuje. mėgstu riebiau
ricardaas Paskelbta Sausio 11, 2008 Pranešti Paskelbta Sausio 11, 2008 Straipsnis turėjo tave pradžiuginti nes būtent Angusų mėsa paminėta kaip skaniausia(prof.Č.Jukna)
Usurinis Paskelbta Sausio 11, 2008 Pranešti Paskelbta Sausio 11, 2008 Aš tą senai žinojau. Straipsnis tik patvirtino tai ką sakiau .
ricardaas Paskelbta Sausio 11, 2008 Pranešti Paskelbta Sausio 11, 2008 Pas tave kelintos kartos mišrūnai Gal jau gali forminti kaip grynaveislius
Usurinis Paskelbta Sausio 11, 2008 Pranešti Paskelbta Sausio 11, 2008 Šiemet jau turėsiu ir IV kartos , bet vistiek jie mišrūnai nes yra trijų mėsinių veislių mišinys. Turėtų būti bent keturi mažyliai, veršiuotis turi pradėti kovo viduryje.
ricardaas Paskelbta Sausio 11, 2008 Pranešti Paskelbta Sausio 11, 2008 Kažkada rašei kad 1997m pradėjai mišrinti Limuzinais,po to Herefordais,o tik po to Angusais. Tie IV kartos mišrūnai bus mėsinių veislių mišrūnai,bet ne IV kartos Angusai Tie keturi būsimi mažyliai bus IV kartos Angusai
Usurinis Paskelbta Sausio 11, 2008 Pranešti Paskelbta Sausio 11, 2008 Jie bus mišrūnai o grynaveisliai angusai bus negreitai. Aš net neturiu tikslo siekti veislinės angusų bandos statuso. Neapsimoka juodai, juk mėsinių perspektyvos labai jau miglotos po 2013 m.
ricardaas Paskelbta Sausio 11, 2008 Pranešti Paskelbta Sausio 11, 2008 Turi galvoje kad veislinių perspektyva neaiški po 2013m Ar visų mėsinių Šiaip vis tiek ta kryptimi eini ir kažkada jie vis tiek realiai bus grynaveisliai...juk nežadi veislės keisti O jei jau bus grynaveisliai,gal verta ir popieriukais pasirūpinti...jei ir neišeis parduoti kaip veislinius,tai dokumentas vis geresnis argumentas derantis su supirkėjais dėl kainos,o pvz.veislinį bulių galėsi neparduoti,o išmainyti 1/1 be priemokos...
Usurinis Paskelbta Sausio 11, 2008 Pranešti Paskelbta Sausio 11, 2008 Mielai mainyčiau bet kad nėr su kuo. Kiek Lietuvoje yra angusų visi skirtingų porūšių. Jokia kita veislė neturi tiek porūšių . Kai aš žinau koks pas mane porūšis nesinori atradinėti amerikos. Matai popieriukai reikalingi tik veislės knygai ir tiems kas nori girtis prieš kaimyną. Kai išpardavinėjom savo pienines karves tai žmonės ir po keturių metų atvažiuoja klausinėdami ar neturim dar ką nors parduoti, gudresni klausinėjasi kokiais buliai sėklinom, kas sėklino ir t.t. Trumpai tariant pats geriausias dalykas ne popierius o produkcija.
ricardaas Paskelbta Sausio 11, 2008 Pranešti Paskelbta Sausio 11, 2008 Vykdydamas selekciją gal jau sėklą iš užsienio užsakinėji Dabar yra galimybė... Pieninėms irgi selekciją vykdei Joms irgi buvo parenkama atitinkamų bulių sėkla
Usurinis Paskelbta Sausio 11, 2008 Pranešti Paskelbta Sausio 11, 2008 Nu ne aš anglų kalboj silpnas. Selekcija gerai bet tik iš patikimų rankų.
ricardaas Paskelbta Sausio 11, 2008 Pranešti Paskelbta Sausio 11, 2008 Jei ne paslaptis,ar nebandei pardavinėti mėsos kokiems restoranams ar prekybos tinklams
Usurinis Paskelbta Sausio 11, 2008 Pranešti Paskelbta Sausio 11, 2008 Tiek restoranam tiek kitiem prekybininkams reikalingas stabilus tiekimas tam reikalinga produkcija kiaurus metus o pas mane sezoninis realizavimas. geriausiais yra kai tavęs ieško o ne tu siūlai. Siūloma prekė pigi.
ricardaas Paskelbta Sausio 11, 2008 Pranešti Paskelbta Sausio 11, 2008 O kiek žinduklių išeina parduoti pažįstamiems
Usurinis Paskelbta Sausio 11, 2008 Pranešti Paskelbta Sausio 11, 2008 Ko neparduodu patys suvalgom. Vidutiniškai po 6-8 .
ricardaas Paskelbta Sausio 11, 2008 Pranešti Paskelbta Sausio 11, 2008 Kokio amžiaus dažniausia nujunkydavai pirmos kartos žindenes
Usurinis Paskelbta Sausio 11, 2008 Pranešti Paskelbta Sausio 11, 2008 Visus be jokių išimčių rudenį kai uždarau į tvrtą. Nėra kada žaisti jei labai mažas veršiukas gimęs liepos mėnesį dar leidžiam paslampinėjant pažįsti motiną bet tas trunka tik iki vasario kol pradeda veršiuotis karvės.
ricardaas Paskelbta Sausio 11, 2008 Pranešti Paskelbta Sausio 11, 2008 pas mane telyčiukė žinda pirmos kartos Herefordų mišrūnę jau septintas mėnuo,bet kiek sprendžiu pagal žindymo laiką-pieno yra.Pririšta netoli žindomos karvės,tai paleidžiame du kartus dienoje,planuoju iki 10 mėn.pražindyti jeigu tik pieno bus...
Usurinis Paskelbta Sausio 11, 2008 Pranešti Paskelbta Sausio 11, 2008 Gali labai stipriai nukentėti būsimas veršiukas, beto lengviausiai nujunkinti kai stovi tvarte, nes kai išeis į ganyklą jokios tvoros nesulaikys kad motina neieškotų savo vaiko.
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti