Arunas7 Paskelbta Rugsėjo 14, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Rugsėjo 14, 2009 Sveiki. Gal kas esate susidūrę su laboratorijos nesamonėm, kaip man atsitiko.Prieš 2 mėn. paėmė mėginį dėl inhibitorių tyrimo ir atseit rado tetraciklino, nors apskritai nesu naudojęs tokių vaistų. Mano kaime kitam tas pats buvo, beto jis sako kad ir melztuves dar neplaunąs o rado tetraciklino. O dabar vėl pas mane rado kazkokių inhibitorinių medžiagų, nors su chemikalais tikrai kanių nebuvau plovęs , nes žinojau kad ims mėginį. Pasakykit protingai KAS CIA VYKSTA? Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
darius73 Paskelbta Rugsėjo 17, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Rugsėjo 17, 2009 Sveiki. Gal kas esate susidūrę su laboratorijos nesamonėm, kaip man atsitiko.Prieš 2 mėn. paėmė mėginį dėl inhibitorių tyrimo ir atseit rado tetraciklino, nors apskritai nesu naudojęs tokių vaistų. Mano kaime kitam tas pats buvo, beto jis sako kad ir melztuves dar neplaunąs o rado tetraciklino. O dabar vėl pas mane rado kazkokių inhibitorinių medžiagų, nors su chemikalais tikrai kanių nebuvau plovęs , nes žinojau kad ims mėginį. Pasakykit protingai KAS CIA VYKSTA? gal naudojat ant zaizdu karvem koki purskala o jai nieko nenaudojat tai skuskit šita tyryma orbitražui tegul ištiria papildomai, gali buti ir pienines aferizmai, sekmes Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Arunas7 Paskelbta Rugsėjo 17, 2009 Temos autorius Pranešti Dalintis Paskelbta Rugsėjo 17, 2009 tai kad man pasako kad ims tyrimui piena. Tai ir paruosiu viena kanę ir piena kaip priklauso. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
dinasas Paskelbta Spalio 5, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Spalio 5, 2009 Dėl pieno laboratorijos taip pat kyla daug klausymų, bet būna kad pieno mėginius pakeičia pieno punkto supirkėjos Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti