zazukas Paskelbta Rugpjūčio 27, 2006 Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 27, 2006 sweiki isgirdau apie tokius plast. ziedus kurie dedas ant galwutes tarpines,sake 100proc. urtikrina kad nepraleis wandens i cilindrus nors kad ir deformuota galvute.Zino apie juos kas nors?
Bulvinykas Paskelbta Rugpjūčio 27, 2006 Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 27, 2006 Jie šiaip visada būna rem. komplekte, bet nepamenu kad būčiau dėjęs
zazukas Paskelbta Rugpjūčio 27, 2006 Temos autorius Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 27, 2006 o kazin ar atskirai yra pirkt ju?
Pofke Paskelbta Rugpjūčio 27, 2006 Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 27, 2006 yra ju visur, ojie tai tikrai geras dalykas
asa_scooter Paskelbta Rugpjūčio 27, 2006 Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 27, 2006 o blyn nezinojau ......taij tada tikraij geras dalykas......
Nyvistas Paskelbta Rugpjūčio 27, 2006 Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 27, 2006 pala pala kokie ziedai tai kam jie skirti tipo jei galva yra nelygi?? tai nusislyfuoti galima galvute o tai kaip kaip ziedai ar kaip tarpine dedasi?? tai tip pakelia galva nuo bloko?? tai as taip panasiai esu padares prie savo bet as is po gilziu apacios esu pakises po tepalini zieda is tu kurie yra surenkami nes mano blokas buvo chujovas 2spylkos patrauktos ir savaime blokas per tas vietas pakilo tai defektas gan rimtas o db jau 3metus ritinu ir nieko o anksciau tai pastoviai tarpine i metus po karta ispjaudavo
Pofke Paskelbta Rugpjūčio 28, 2006 Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 28, 2006 siaip tos tarpines tai dedasi i tarpines vidu aplink metalinius ziedus isispaudzia, o be jei ju uzkaista daugiau traktorius tai greitai pramusa tarpine. Bent man taip siemet buvo. Kaip kitur nzn.
asa_scooter Paskelbta Rugpjūčio 29, 2006 Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 29, 2006 taip taip zinomas dalykas....... vadinas laikas slifuot galvute....
Pofke Paskelbta Rugpjūčio 30, 2006 Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 30, 2006 as tai kiekviena karta nuemes galva praslifuoju su dideliu smirgeliu
asa_scooter Paskelbta Rugpjūčio 30, 2006 Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 30, 2006 taij kaskiek laiko tu ta galva EMI..... JEIGU GERAIJ NUSLIGUOTUM TAIJ TURETU greit jua neberiketi imti galvos.....
zazukas Paskelbta Rugpjūčio 30, 2006 Temos autorius Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 30, 2006 neseniai paaiskejo kad negalwute kalta,o wiena gilze kreiwai iklta.slifawimas cia nieko nepades
Nyvistas Paskelbta Rugpjūčio 30, 2006 Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 30, 2006 jo galvutes nuslifuoti gali tai lengvas felius bet kai yra felius su bloku tai nekas tada buna
asa_scooter Paskelbta Rugpjūčio 30, 2006 Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 30, 2006 nu tada jau pizdets....nepavydziu....
Pofke Paskelbta Rugpjūčio 30, 2006 Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 30, 2006 nu nedaznai. siais pavasari keiciau, o buvau keites gal pries 4-5 metus.
zazukas Paskelbta Rugpjūčio 30, 2006 Temos autorius Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 30, 2006 man irgi pries 5m tewas grupe pakeite,iki sios wasaros islaike tarpine,su ziedais manau ilgiau laikys jei nekaitinsiu wariklio iki raudonumo,jei jeu td pramus,beliks tik ardyt....
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti