Petro Paskelbta Birželio 8, 2012 Pranešti Dalintis Paskelbta Birželio 8, 2012 kita savaites vidury tebus 500 pleveles Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
MFarmer Paskelbta Birželio 9, 2012 Pranešti Dalintis Paskelbta Birželio 9, 2012 kita savaites vidury tebus 500 pleveles Tai vezam vezam, toks biznis, o cia Lietuvos verslininkai miegat ant lauru, ne jau bankrutuojat. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
taganrogas Paskelbta Birželio 9, 2012 Pranešti Dalintis Paskelbta Birželio 9, 2012 ot velnias gal kas turit uztaupe ir galit parduot Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
SLIPlit Paskelbta Birželio 13, 2012 Pranešti Dalintis Paskelbta Birželio 13, 2012 turiu kiek reikia 867724757 . Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
SLIPlit Paskelbta Birželio 13, 2012 Pranešti Dalintis Paskelbta Birželio 13, 2012 kita savaites vidury tebus 500 pleveles Tai vezam vezam, toks biznis, o cia Lietuvos verslininkai miegat ant lauru, ne jau bankrutuojat. Plevele normaliai mastantys perka jau kovo menesi, nemastantis kada žolė pradalgėj. Tai jūs Lietuvos ūkininkai miegat žaginyj. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
SLIPlit Paskelbta Birželio 13, 2012 Pranešti Dalintis Paskelbta Birželio 13, 2012 kita savaites vidury tebus 500 pleveles Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Aurelijus Klm Paskelbta Vasario 18, 2013 Pranešti Dalintis Paskelbta Vasario 18, 2013 TRIOPLUS Trioplus Naujos kartos aukščiausios kokybės plėvelės. Pagaminta, naudojant specialios sudėties polimerus. Būdama 19 μm storio pasižymi tomis pačiomis techninėmis charakteristikomis kaip ir įprastos 25μm storio rulonavimo plėvelės. Su vienu ruloniuku plėvelės suvyniojama 27-28 šienainio rulonai. Ekonomiška naudoti, spartesnis darbas, mažiau pakuočių ir šerdžių. Mažiau atliekų – mažesnės išlaidos plėvelių surinkimui ir utilizavimui. Gal kas pernai jau išbandėte? kaip kokybė? artėja pavasaris laikas jau pradėti rūpintis plėvele, ruliuko kaina apie 250 bent taip radau kainininke. Rulone 2000 m. įdomu tik ar eis įdėti į lenkiška vyniotuvą, ar nebus per platus rulonas Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
AGROMAN Paskelbta Vasario 18, 2013 Pranešti Dalintis Paskelbta Vasario 18, 2013 Laikas atnaujint tema, gal akciju plevelei kas zinot? Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Aurelijus Klm Paskelbta Vasario 18, 2013 Pranešti Dalintis Paskelbta Vasario 18, 2013 SLIPlit reikia laukt pasijungiant jis turėtu jau pasiūlyti kokių akcijų, ir apšviesti mus kokia situacija nusimato šiam sezonui Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
barcode Paskelbta Vasario 24, 2013 Pranešti Dalintis Paskelbta Vasario 24, 2013 taip taip duokit zyniu,reikia pleveles jau nusipirkt kad nebut kaip pernai...... Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Petro Paskelbta Vasario 24, 2013 Pranešti Dalintis Paskelbta Vasario 24, 2013 Silotaita, Polybale ar pan. 5 sluoksniu siemet pigiau kaip 225+pvm nelabai tebus, kitas gal ir gales pigiau nupirkt. aisku viskas priklausys nuo kiekiu atsiskaitymo bei kitu niuansu Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
AGROMAN Paskelbta Spalio 11, 2013 Pranešti Dalintis Paskelbta Spalio 11, 2013 Gal zinot is kur gaut juodos silosavimo pleveles? Nezinau kodel pas mus jos nepopuliarios. Planuoju savaitgali paskutines zoles susukt tai noretusi i kuo tamsesne prie tokios kaitros Kitu atveju atidarai ir kaip tik ka nupjauta butu, ar gyvuliams tokia zole nera pavojinga, del nesusifermentavimo? Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Pienmėgys Paskelbta Spalio 11, 2013 Pranešti Dalintis Paskelbta Spalio 11, 2013 Gal zinot is kur gaut juodos silosavimo pleveles? Nezinau kodel pas mus jos nepopuliarios. Planuoju savaitgali paskutines zoles susukt tai noretusi i kuo tamsesne prie tokios kaitros Kitu atveju atidarai ir kaip tik ka nupjauta butu, ar gyvuliams tokia zole nera pavojinga, del nesusifermentavimo? Tauteb, kolega, paaiškinkit sakinį "Kitu atveju atidarai ir kaip tik ka nupjauta butu" ?Kiek laiko nuo susukimo iki atidarymo?? Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Pofke Paskelbta Spalio 11, 2013 Pranešti Dalintis Paskelbta Spalio 11, 2013 jinai nerugsta iki pavasario kol silta nebuna lauke Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Pienmėgys Paskelbta Spalio 12, 2013 Pranešti Dalintis Paskelbta Spalio 12, 2013 Jei "nerūgsta" tada kokie klausimai?? Juk ir ne pūva? Šiaip tai reikiamos drėgmės gerai suspaustame silose/ šienainyje visiems žinomi procesai:- Kol talpoje (tranšėjoje, kaupe, rulone) yra oro pradeda veikti koliforminės (e.coli, klebsiella etc.) bakterijos pradeda kilti terpės temperatūra, tuomet atsiranda palanki terpė sviesto rūgštį gaminančioms bakterijoms (jos žolę tik gadina, todėl labai svarbu talpą kuo geriau suspausti, kad būtų kuo mažiau deguonies) Suėdus deguonį (ir truputį pakilus temperatūrai) pradeda veikti pieno rūgštį gaminančios balterijos.. Jos veikia tol, kol jų pagaminta rūgštis nebeleidžia veikti joms pačioms... Talpa užsikonservuoja... Viena iš priežasčių, kolegos, kad jūs susukat tokią žolę kuri "nerūgsta" yra drėgmės trūkumas.... kitaip sakant sukat į plėvelę šieną.... Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
greitail Paskelbta Spalio 12, 2013 Temos autorius Pranešti Dalintis Paskelbta Spalio 12, 2013 na kolega ne siena sukam nes siuo metu sieno nepadarysi . ir pas mane tokia patirtis tokiu metu presuojant visai neirugsta. prapjauni plevele o ten tas pats ka supresavai tik kazkodel gyvuliai nelabai noriai eda Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Pienmėgys Paskelbta Spalio 12, 2013 Pranešti Dalintis Paskelbta Spalio 12, 2013 Noriai neėda- išvada - sviesto rūgštis, per didelė drėgmė, ir svarbiausia, didelis deguonies likutis... Nesusispaudžia, kai tokia "skysta" žolė?? Tada tik konservantas... Ir, kuo aktyvesnis biologinis (su fermentais) arba, net cheminis.. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
greitail Paskelbta Spalio 12, 2013 Temos autorius Pranešti Dalintis Paskelbta Spalio 12, 2013 jokios rugsties ir kvapo nera ten ta pati zole kokia is pradalgiu surenki tokia po poros menesiu atidares ir randi, nezinau kaip taip gali buti bet taip yra. as manau del temperaturu. eda ta zole, bet sienaini ar silosa geriau. tiesa praetais metais tokios neturejau . uzpraeitais koki 100 rulonu . nei vienas nebuvo sugedes bet ir ne susilosaves Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Kaponė Paskelbta Spalio 12, 2013 Pranešti Dalintis Paskelbta Spalio 12, 2013 Pilnai pritariu kad tokiu metu sienainio rulonai neirugsta ir karves labai nenoriai eda,ir manau kad dregmes kiekis neprieko,nes bandem ir sausesni ir šlapesni,o atejus pavasariui ir sušilus orams rulonai irugsta ir karves eda gerai,taip kad manau cia tik šilumos trukumas. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Pienmėgys Paskelbta Spalio 12, 2013 Pranešti Dalintis Paskelbta Spalio 12, 2013 http://afsdairy.ca.uky.edu/extension/nu ... ionprocess Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Kaponė Paskelbta Spalio 12, 2013 Pranešti Dalintis Paskelbta Spalio 12, 2013 Pagooglinus iišsiaiškinau kad bakterijos geriausiai dauginasi nuo 5 iki 63 laipsniu C .Jei maziau 5 jos "miega", jei daugiau 63 jos žuva,optimali dauginimosi temperatura yra 37 laipsniai C.Vidutine daugemete spalio men. temperatura yra 7,3 laipsnio.Išvada tokia kad tokiu metu susuktuose rulonuose bakterijos beveik "miega" arba dauginasi laaaaabai letai ,o atsilus orams jos pabunda ir rulonai susifermentuoja.Nebent fermentacijoe dalyvaujancioms bakterijoms tai negalioja,nors aš taip nemanau Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Pienmėgys Paskelbta Spalio 12, 2013 Pranešti Dalintis Paskelbta Spalio 12, 2013 Pagooglinus iišsiaiškinau kad bakterijos geriausiai dauginasi nuo 5 iki 63 laipsniu C .Jei maziau 5 jos "miega", jei daugiau 63 jos žuva,optimali dauginimosi temperatura yra 37 laipsniai C.Vidutine daugemete spalio men. temperatura yra 7,3 laipsnio.Išvada tokia kad tokiu metu susuktuose rulonuose bakterijos beveik "miega" arba dauginasi laaaaabai letai ,o atsilus orams jos pabunda ir rulonai susifermentuoja.Nebent fermentacijoe dalyvaujancioms bakterijoms tai negalioja,nors aš taip nemanau Įmeskit nuorodą paskaityti.. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
AGROMAN Paskelbta Spalio 14, 2013 Pranešti Dalintis Paskelbta Spalio 14, 2013 Smagu, kad yra keletas nuomoniu... Gavosi kaip silosiniai, mazai apvytinti, manau paliksiu pavasariui... Kaip manot kokia spalva yra gero sienainio indikatorius, po fermantacijos..?. maniskiai tai rudi gavęsi. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
MFarmer Paskelbta Spalio 15, 2013 Pranešti Dalintis Paskelbta Spalio 15, 2013 Smagu, kad yra keletas nuomoniu...Gavosi kaip silosiniai, mazai apvytinti, manau paliksiu pavasariui... Kaip manot kokia spalva yra gero sienainio indikatorius, po fermantacijos..?. maniskiai tai rudi gavęsi. rudi gavosi del dregmes, turbut ir raugo kvapas, o sienainis atrodo, kaip sieno spalva sviesi, ymesk foto Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Agropirklis Paskelbta Vasario 10, 2014 Pranešti Dalintis Paskelbta Vasario 10, 2014 Gal zinot is kur gaut juodos silosavimo pleveles? Nezinau kodel pas mus jos nepopuliarios. Planuoju savaitgali paskutines zoles susukt tai noretusi i kuo tamsesne prie tokios kaitros Kitu atveju atidarai ir kaip tik ka nupjauta butu, ar gyvuliams tokia zole nera pavojinga, del nesusifermentavimo? 867724757 Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti