varstelis Paskelbta Birželio 2, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Birželio 2, 2009 sveiki kokia jega reik uzversti galvute 4 cil varikliui spilku storis 9,5mm Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
gatawas Paskelbta Birželio 3, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Birželio 3, 2009 sveiki kokia jega reik uzversti galvute 4 cil varikliui spilku storis 9,5mm Jei sneki rusiskai galiu duot Perkins specu nr Latvijoje Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
varstelis Paskelbta Birželio 3, 2009 Temos autorius Pranešti Dalintis Paskelbta Birželio 3, 2009 sveiki kokia jega reik uzversti galvute 4 cil varikliui spilku storis 9,5mm Jei sneki rusiskai galiu duot Perkins specu nr Latvijoje ne man paciam reikia kaimynui perkinsa remontuot padedu reik uzverst galva Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
gatawas Paskelbta Birželio 3, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Birželio 3, 2009 sveiki kokia jega reik uzversti galvute 4 cil varikliui spilku storis 9,5mm Jei sneki rusiskai galiu duot Perkins specu nr Latvijoje ne man paciam reikia kaimynui perkinsa remontuot padedu reik uzverst galva neberandu brezinio Kazkur turejau. Bet jau gal kaimynas ir uzsiverze Be reikalo bangas keliam. Galva slifavo? Tarpine originalia dejo ar siaip kazkokia? Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
varstelis Paskelbta Birželio 3, 2009 Temos autorius Pranešti Dalintis Paskelbta Birželio 3, 2009 Ten variklis antikvaras, angliska jega randu bet kaip paverst i si vienetus niekaip nerandu. Dar neuzsiverze manes laukia. ryt reiks jau verzt. Tarpine po galvute varine dar su tokia man neteke susidurt. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
arunis Paskelbta Birželio 3, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Birželio 3, 2009 Ten variklis antikvaras, angliska jega randu bet kaip paverst i si vienetus niekaip nerandu.Dar neuzsiverze manes laukia. ryt reiks jau verzt. Tarpine po galvute varine dar su tokia man neteke susidurt. gal pagelbes su pervertimu http://www.digitaldutch.com/unitconverter/length.htm Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
dziedas Paskelbta Birželio 3, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Birželio 3, 2009 Ten variklis antikvaras, angliska jega randu bet kaip paverst i si vienetus niekaip nerandu.Dar neuzsiverze manes laukia. ryt reiks jau verzt. Tarpine po galvute varine dar su tokia man neteke susidurt. jai siam darbui naudosi dinamometra uzverzias po kokiu poros valandu tapacia jėga pakartok sveika Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
gatawas Paskelbta Birželio 3, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Birželio 3, 2009 Ten variklis antikvaras, angliska jega randu bet kaip paverst i si vienetus niekaip nerandu.Dar neuzsiverze manes laukia. ryt reiks jau verzt. Tarpine po galvute varine dar su tokia man neteke susidurt. Tai panasu kad originali tada. Mates as tokiu Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
arunis Paskelbta Birželio 3, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Birželio 3, 2009 Ten variklis antikvaras, angliska jega randu bet kaip paverst i si vienetus niekaip nerandu.Dar neuzsiverze manes laukia. ryt reiks jau verzt. Tarpine po galvute varine dar su tokia man neteke susidurt. jai siam darbui naudosi dinamometra uzverzias po kokiu poros valandu tapacia jėga pakartok sveika kiek teko susidurti su perkinsu ten reikaligas ne tik dinamometrinis. atlikus paskutini verzima su dinamometriniu dar reikia pasukti papildomai tam tikru kampu. smulkmenu nepamenu, o instrukcijos po ranka dabar neturiu Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti