edga Paskelbta Balandžio 16, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Balandžio 16, 2009 Sveiki reikia pagalbos. Pas mane ant traktoriaus dabar stovi 50 puskacinis smagratis su sankaba. Idejau 80 starterine bleka nezinau kaip su smagraciu ar ji reikia keisti visa ar uztenka perkalti zieda.Ar man tiks 50 smagratis ir sankaba ar ieskoti 80 smagracio su sankaba? Is anksto didelis aciu Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
roswell Paskelbta Balandžio 17, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Balandžio 17, 2009 Sveiki reikia pagalbos. Pas mane ant traktoriaus dabar stovi 50 puskacinis smagratis su sankaba. Idejau 80 starterine bleka nezinau kaip su smagraciu ar ji reikia keisti visa ar uztenka perkalti zieda.Ar man tiks 50 smagratis ir sankaba ar ieskoti 80 smagracio su sankaba? Is anksto didelis aciu Bent jau d-240 varyklio puskačinis nuo starterinio tai tikrai skirias, pats keičiau. Jusų atveju siūlyčiau keist smagratį, sankabos diską ir diskatorių į 80 variklio. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
edga Paskelbta Balandžio 17, 2009 Temos autorius Pranešti Dalintis Paskelbta Balandžio 17, 2009 Tai gi manau teks ,nesutaupysiu as cia ,nes visi kaip susitare ta pati siulo Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
ssskirmas Paskelbta Vasario 15, 2011 Pranešti Dalintis Paskelbta Vasario 15, 2011 sveiki, nenorejau kurti naujos temos, o prie to paties paklausti. koki starteri deti D 240? domina tik 24v. manau gal kuris esat susedures su yvairiais starteriais. patare deti su reduktorium, bet kaip paklausi aiskintis tai gauni daugiau sumaisties galvoj nei neklauses. tad prasau jusu kas bandot giret ar peiket.? Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
gintareta Paskelbta Vasario 15, 2011 Pranešti Dalintis Paskelbta Vasario 15, 2011 sveiki, nenorejau kurti naujos temos, o prie to paties paklausti. koki starteri deti D 240? domina tik 24v. manau gal kuris esat susedures su yvairiais starteriais. patare deti su reduktorium, bet kaip paklausi aiskintis tai gauni daugiau sumaisties galvoj nei neklauses. tad prasau jusu kas bandot giret ar peiket.? as i 82a idejas cekiska su reduktorium 12v pilnai uztenka jei variklis normalus pas mane prie 14 salcio su 110a akumuliatorium uzsiveda be problemu Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
ssskirmas Paskelbta Vasario 15, 2011 Pranešti Dalintis Paskelbta Vasario 15, 2011 matot traktorius man reikalingas miske, pagrinde ziema. vistiek darau visa pravotke laidu nauja, tai iskarto desiu ir starteri 24. as negailiu tam pinigu. ir as noriu kad man eitu o ne poto galvociau va galejau... kad 24v uzvedimas bus tai jau apsisprendziau. tik va kiek klausiau pardaveju daug starteriu yra kinietisku. o iskur atskirti kur kitaicas kur ne? Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
gintareta Paskelbta Vasario 15, 2011 Pranešti Dalintis Paskelbta Vasario 15, 2011 matot traktorius man reikalingas miske, pagrinde ziema. vistiek darau visa pravotke laidu nauja, tai iskarto desiu ir starteri 24. as negailiu tam pinigu. ir as noriu kad man eitu o ne poto galvociau va galejau... kad 24v uzvedimas bus tai jau apsisprendziau. tik va kiek klausiau pardaveju daug starteriu yra kinietisku. o iskur atskirti kur kitaicas kur ne? jei reikalingas traktorius miske as siulyciau det puskaciu jei geras visad uzsivesi Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
ssskirmas Paskelbta Vasario 15, 2011 Pranešti Dalintis Paskelbta Vasario 15, 2011 ne ne sita beda jau atsikraciau man puskacius tai kaip velniui kryzius Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
virgiuskun Paskelbta Vasario 15, 2011 Pranešti Dalintis Paskelbta Vasario 15, 2011 Neitema truputi,bet gal kam pasitaike,MTZ820 vakar ir siandien rytais,kai sala apie -20 prabuksuoja bendeksas,keisti ar pakentet,gal atsilus susitvarkys? Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
ssskirmas Paskelbta Vasario 15, 2011 Pranešti Dalintis Paskelbta Vasario 15, 2011 daug kam esu mates taip pasitaiko bet kaip atsyla viskas lyg ir susitvarko Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
virgiuskun Paskelbta Vasario 15, 2011 Pranešti Dalintis Paskelbta Vasario 15, 2011 matot traktorius man reikalingas miske, pagrinde ziema. vistiek darau visa pravotke laidu nauja, tai iskarto desiu ir starteri 24. as negailiu tam pinigu. ir as noriu kad man eitu o ne poto galvociau va galejau... kad 24v uzvedimas bus tai jau apsisprendziau. tik va kiek klausiau pardaveju daug starteriu yra kinietisku. o iskur atskirti kur kitaicas kur ne? Starteris 24v orginalus,niekada nebuvo problemu uzkurent,o su reduktoriais kai sala kuresi lygtai sunkiau,starteris 12v. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
ssskirmas Paskelbta Vasario 15, 2011 Pranešti Dalintis Paskelbta Vasario 15, 2011 taip, o gal kas zinot kur pirkti kad nepapultu kinietisku? aisku cia juokinga, visi tikriausiai juos pardavineja, pirksiu tik ne turgui. manau galioja tas ir su akumuliatoriais bet kaip atskirti nuo kinietisko? Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
virgiuskun Paskelbta Vasario 15, 2011 Pranešti Dalintis Paskelbta Vasario 15, 2011 Pas mane ant T-25 prie pritraukejo kistukas,o prie mtz 80 laidas atvestas prisuktas varsteliu,gal tuo skiresi? Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Svečias Paskelbta Vasario 15, 2011 Pranešti Dalintis Paskelbta Vasario 15, 2011 Pas mane ant T-25 prie pritraukejo kistukas,o prie mtz 80 laidas atvestas prisuktas varsteliu,gal tuo skiresi? Tikriausiai kad tuo. Čekiško "Magneton" prisuktas varžteliu, o čainyko kištukas eina. Ir dažniausiai čainykai pamiršta sutepti starterio velenėlį (tą, kuris išsitraukia patraukus už dantračio). Mano jau antras starteris 'Magneton', vienas buvo ant T25 kitas ant MTZ. Veikia kaip laikrodis. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
ssskirmas Paskelbta Vasario 16, 2011 Pranešti Dalintis Paskelbta Vasario 16, 2011 aciu labai jums. na dabar apie akumuliatorius? kiek man teko susidurti tai varta geri, tik nzn ar geriausi. ziurejau pas miskinius traktorius timberjack tai eina kazkoki kitoki tipo su sidabro plokstelem, bet zinia toki 500lt nekainuos ju kaina ytariu prasideda nuo 2000lt. na bet varta tai masinai pamenu tevu 10metu atlaike.. o jenox ar kaip ten jie vadinasi tai du metai ir viskas... gal kam teko pirkti naujus akumuliatorius, noreciau isgirsti nuomone apie juos? Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
vilkas Paskelbta Vasario 16, 2011 Pranešti Dalintis Paskelbta Vasario 16, 2011 Pas mane ant T-25 prie pritraukejo kistukas,o prie mtz 80 laidas atvestas prisuktas varsteliu,gal tuo skiresi? Tikriausiai kad tuo. Čekiško "Magneton" prisuktas varžteliu, o čainyko kištukas eina. Ir dažniausiai čainykai pamiršta sutepti starterio velenėlį (tą, kuris išsitraukia patraukus už dantračio). Mano jau antras starteris 'Magneton', vienas buvo ant T25 kitas ant MTZ. Veikia kaip laikrodis. Jubanos (lietuviskai kinietiskas) starteris irgi su varzteliu, tik va patraukus dantratuka tepalo nesimato. Reikes prikresti. Kai pirkau, tai sake, kad jie arde ir cekismkus ir situs, tai visos detales tinka nuo cekisko sitam ir atvirksciai. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
virgiuskun Paskelbta Vasario 16, 2011 Pranešti Dalintis Paskelbta Vasario 16, 2011 Kaip ant masininiu padangu,taip ir ant akumu yra pagaminimo data,reikia siuret,kad nebutu pasenes,jei pastebejot degalinese prekiauja vartom,prastovi jos 3metus ir jei neparduoda grazina tiekejui,paskui zmogeliai dejuoja,kad jie mazai laiko. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
ssskirmas Paskelbta Vasario 16, 2011 Pranešti Dalintis Paskelbta Vasario 16, 2011 hmm sito nezinojau, o kur randasi ta data? ar ji uzlipinta lipduku ar yra iskaityta ant korpuso akumuliatoriaus? Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
virgiuskun Paskelbta Vasario 16, 2011 Pranešti Dalintis Paskelbta Vasario 16, 2011 Priklauso kieno gamybos akumas pvz.VARTA,BOSCH ilgame kode 4 skaitmuo,daug akumu buna be libduku o sulipinami LIETUVOJ,(akumai vienodi lipdukai skirtingi,ah skiresi,kaina taip pat) Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
ssskirmas Paskelbta Vasario 16, 2011 Pranešti Dalintis Paskelbta Vasario 16, 2011 aisku, tai vadinasi reikia pirkti parduotuvej kur suteikia garantija... pas mane masinoj akumas isvis be libduku masina rudeni gryzo is vokietijos tai akumas labai geras, salciu nebijo. laiko ir gerai buvau radija per nakti palikes tai ant kitos dienos i vakara atejau isjungiau ir be vargo yzkuriau (cia ziemos metu) Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
virgiuskun Paskelbta Vasario 16, 2011 Pranešti Dalintis Paskelbta Vasario 16, 2011 Akumams garantija iki 3 metu,jei ne brokas,kuris islenda per keles savaites,garantini laikotarpi atlaikys visi,pirk akumu parduotuveja o ne pas tuos kurie turi keliolika akumu,lietuvoja tik keli inportuotojai,tiek patarimu. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
rendelis Paskelbta Vasario 16, 2011 Pranešti Dalintis Paskelbta Vasario 16, 2011 siaip galeciau rekomenduot tokia parduotuve Europart, ten jie tiesiai is Vokietijos vezasi Varta akumuliatorius, tai sunvezimiuose sudeti ir ketvirti metai jokiu problemu su jais nera, 175AH kaina apie 600 lt Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti