Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta
sveiki -norejau pasiteirauti ar jau pardavinejat avis ir po kiek prasot uz gyva ir skerdiena (kg), as zadu prasyti 12lt uz gyvo svori (kg) kazi ar normali kaina ar nebusiu perdaug uzsaukes :)

as siemet pardavinejau po 10 lt/kg.

Paskelbta

1,5 metų - tai dar jauna mėsa, nors ir ne ėriena. Mano patirtis sako, kad avieną perka tie, kurie apskritai labai mėgsta avieną, moka daug ką pasigaminti, ir jiems nesvarbu, ar tai ėriena ar aviena. Pardaviau po 18 lt /kg skerdenos, būtų pirkę ir už 20 lt.

Paskelbta
manau normali kaina ~6-8lt/kg gyvo, 12 jau biski daug kai kiti skerdiena 16-20lt/kg pardavineja. Na cia mano asmenine nuomone.

Tu cia Donatai Apie Zarasu pasiula ir paklausa matyt sneki :) Cia ir po 2-3 lt. sunkiai zmones iperka, cia bambalys visagalis ir atstoja ir mesa ir duona ir t.t. :icon-wink: O kituose miestuose tai gera kaina ir 12 lt.

Paskelbta
manau normali kaina ~6-8lt/kg gyvo, 12 jau biski daug kai kiti skerdiena 16-20lt/kg pardavineja. Na cia mano asmenine nuomone.

Tu cia Donatai Apie Zarasu pasiula ir paklausa matyt sneki :) Cia ir po 2-3 lt. sunkiai zmones iperka, cia bambalys visagalis ir atstoja ir mesa ir duona ir t.t. :icon-wink: O kituose miestuose tai gera kaina ir 12 lt.

nezinau kaip kitur bet pas mus jei uz metini gauni 6-7lt uz gyva svori tai skaitau kad gerai,skerdiena 18-20 irgi gerai,Jei senos avys tai ir kaina kita, juk ir galvijai skistomi versiena jautiena ir karviena .Galima aisku turet kelias avis ir po 12ar20lt uz gyva pardavinet o gal pasiseks. Nepamirskit gerbemieji kolegos kad ruduo didziausia pasiula tai ir salygoja kaina.

Paskelbta
zuikvc .lt 138 .500. tokie zenklai yra ant auskaru. avis visiskai balta. ydomu kokia veisle? kur pirkau tie zmones nieko nezino.

o jus avy jau ant saves uzsirasete per veterinara? Jei taip einat i

https://www.vic.lt:8102/pls/gris/privat ... tion.first

uzsiegistruojate, pagal reikalaujamus duomenis ir galesite matyti savo gyvulius ir kitus veiksmus su savo gyvuliais.

Ten pamatysite ir veisle :)

Paskelbta

na betkuriuo atveju be veterinato neapsieisite. Jei ka veterinaras ta GZ forma supildys pasiziurejes duomenis pagal aukskaruota avi. Ir iregistruos jus gyvuliu laikytoju, gausite gyvunu laikytojo koda ir aviu bandos numeri :)

Paskelbta
http://www.zum.lt/lt/teisine-informacija/isakymai/6834

pataisytas įsakymas, nes kiek nagrinėjau, tai senesniame nebuvo nurodymo gyvulių(mūsų atveju-avių) laikytojui iki lapkričio 15d. į NMA siųsti prašymą priedas 4.

Ar teisingai supratau, ar dar kas?

Nu jo nebuvo !

http://www.vic.lt/?mid=87&id=6580

Nesuprantu :( tai jei as islaikiau iki 10 01, o 11 01 pardudu tai patikrinimo metu ( 15.2.1 PUNKTAS) kaip raso jie neras pas mane tu aviu. Tai kuo jie vadovausis ? PRIDES PRIE RASTO SKAICIAUS GZ FORMAS IR TAIP UZ TA KIEKI MOKES ??

pvz SPALIO 01 100 AVIU, O LAPKR. 02 PARDAVIAU 10 TAI PATIKRINE RAS 90. tAI UZ KOKI KSIACIU MOKES ?

Paskelbta

kiek supratau, mokės pagal to laiko faktą, juk registruota, kiek pateiks sąrašą žū tarnyba, plius už 2011 mokės TIK 2012...kai gausi pinigus, net nesuprasi už ką :lol:

Svečias
This topic is now closed to further replies.

• Create New...