algirdas Paskelbta Kovo 17, 2009 Pranešti Paskelbta Kovo 17, 2009 sveiki, gal kas turit ir galit atsiusti mtz82.1 elektros chema i [email protected] arba ideti nuoroda. dekui
sertvytis Paskelbta Kovo 25, 2009 Pranešti Paskelbta Kovo 25, 2009 http://acat.autodealer.ru/ Cia katalogas detaliu, bet schemos nera. O schema ir man praverstu.
Overumas Paskelbta Kovo 25, 2009 Pranešti Paskelbta Kovo 25, 2009 o tai negaliam paciam pramastyt pravodkes?
SUKASI Paskelbta Kovo 25, 2009 Pranešti Paskelbta Kovo 25, 2009 galiu patvarkyt elektra bielkem, jei kam reikia sakykit
vaidas.z Paskelbta Kovo 25, 2009 Pranešti Paskelbta Kovo 25, 2009 as tai savo senam 52'am viska naujai issivedziojau, per reles sujungiau, saugiklius, naujus jungtukus sudejau, nes sena atgaivint per daug sudetinga ir manau neverta buvo. siulyciau daryt ta pati, na nebent dar sena gerai ssilaikius tik atsirinkt reikia.
sertvytis Paskelbta Kovo 25, 2009 Pranešti Paskelbta Kovo 25, 2009 Paciam ir traktoriu galima pagaminti tik ar verta Is kur busi Sukasi?
SUKASI Paskelbta Kovo 25, 2009 Pranešti Paskelbta Kovo 25, 2009 Paciam ir traktoriu galima pagaminti tik ar verta Is kur busi Sukasi? gimtine - Vilkavisky, dabar bunu ir kaune ir tauragej ir vilkavisky
sertvytis Paskelbta Balandžio 15, 2009 Pranešti Paskelbta Balandžio 15, 2009 Is lenku puslapio parsisiunciau schema. nelabai kokybiska bet vistiek sis tas. Ar dar reikalinga?
DRAGOON Paskelbta Balandžio 22, 2009 Pranešti Paskelbta Balandžio 22, 2009 Is lenku puslapio parsisiunciau schema. nelabai kokybiska bet vistiek sis tas. Ar dar reikalinga? nu tai idek gal kam pravers
DRAGOON Paskelbta Balandžio 22, 2009 Pranešti Paskelbta Balandžio 22, 2009 o kaip cia ikelti? nu tai ikelk i kokia failu talpykla pvz. http://www.failai.in. kam reikes tas gales parsisiust
Justinas.V Paskelbta Lapkričio 24, 2009 Pranešti Paskelbta Lapkričio 24, 2009 gal būtų galima gauti minėtą schemą? Arba gal kas galėtų paaiškint vieną dalyką. Situacija tokia: belaruse vietoj dalies saugiklių amžinaatilsį tėvukas buvo sukišęs drateles. Dabar tas traktorius atiteko man ir noriu truputį jį pasitvarkyti - pradžiai susidėti saugiklius. Nusipirkau pora komplektų. Ten yra 8, 16 ir 25 A saugikliai. Taigi kur kokius reikia statyti? p.s. aš pats technikoje žalias žalias taip kad nepykit jei ir ateityje paprastų klausimų pateiksiu
sertvytis Paskelbta Lapkričio 26, 2009 Pranešti Paskelbta Lapkričio 26, 2009 gal būtų galima gauti minėtą schemą? Arba gal kas galėtų paaiškint vieną dalyką. Situacija tokia: belaruse vietoj dalies saugiklių amžinaatilsį tėvukas buvo sukišęs drateles. Dabar tas traktorius atiteko man ir noriu truputį jį pasitvarkyti - pradžiai susidėti saugiklius. Nusipirkau pora komplektų. Ten yra 8, 16 ir 25 A saugikliai. Taigi kur kokius reikia statyti?p.s. aš pats technikoje žalias žalias taip kad nepykit jei ir ateityje paprastų klausimų pateiksiu Jei kam reikia schemos- palikit savo elektronini pasta, atsiusiu. jei kur nenukisau vel
marazas Paskelbta Lapkričio 26, 2009 Pranešti Paskelbta Lapkričio 26, 2009 8 a - posukiai, gabaritai kairi ir desini, artimos sviesos kairi ir desini, posukiai, prietaisu apsvietimas, prietaisai. 16a ilgos sviesos, valytuvas ir plafonas, peciuko ventiliatorius, galines lempos. 25A akumuliatoriaus krovimo laidas (jei per saugikli eina) Surasiau is galvos, bet daug maz taip tur but. Na bent as taip dedu, nes mane drateles nervina. O kai koki sena lauza paperki tai saugikliu daznai ne kvapo like nebuna. DAr gal kam pravers, posukiu rele elektronine: 31 - zeme 49 - pliusas 49a - per 3 padeciu jungikli i posukiu lempeles like 2 - per 1.5w lempeles i pliusa - posukiu indikacija, ju prijunginet nebutina. atrodo nesuklydau. Jei ka taisykit.
Evaldukas Paskelbta Gruodžio 28, 2009 Pranešti Paskelbta Gruodžio 28, 2009 gal kam pravers http://tehdoka.ru/AVTO/mtz80t.php
Evaldukas Paskelbta Gruodžio 28, 2009 Pranešti Paskelbta Gruodžio 28, 2009 o gal kaikas bandet pirkt visa zinyna is rusu na va pvz: http://avtoliteratura.ru/catalog/252.html idomu ar atsiustu kiek viskas kainuotu
Leonas1 Paskelbta Gruodžio 28, 2009 Pranešti Paskelbta Gruodžio 28, 2009 šia knygą aš pirkau Vilniui kalvarijų turgui 30lt,gera knyga.
Evaldukas Paskelbta Gruodžio 28, 2009 Pranešti Paskelbta Gruodžio 28, 2009 o tai gal dar kada uzeisi tai paimk perpirksiu
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti