Jump to content

Sėjos terminų nesilaikau nes:  

491 nariai balsavo

1. 1. Sėjos terminų nesilaikau nes:

• Manau jie nebeatitinka nūdienos klimato sąlygų
      147
    • Tiesiog nespėju pasėti laiku
      103
    • Sėju laiku
      241

Balsavimas baigtas

Recommended Posts

Paskelbta

Apvaziavau vakar laukus ir jau nieko nebesuprantu ar dar verta daryti pirma purskima cikoceliu del krumujimosi jei tam paciam lauke matosi jog kvieciai skirtingose stadijose , vieni jau baige issikrumyti , o kiti tik pradeda- ,vaizdas nekoks, derliaus taip pat nebus. Ar jus kolegos neturite tokiu problemu ? Kaip elgetes tokiu atveju ?Ikelciau nuotrauku , taciau kazkodel tiesiai is telefono neikelia, paraso jog del  atminties trukumo ,veiksmas nebuvo baigtas. Su sena sio tinklalapio versija sios problemos nebuvo.

p.s.Nuo praeito karto ,kai cia buvau ikeles nuotraukas, vaizdas truputi pagerejo - kvieciai igavo tamsesne zalia spalva , paaukstejo, taciau neatsirado ne vieno papildomo uglio. Realiai yra du trys ugliai.

Paskelbta
1 hour ago, chefas pranešimas:

Apvaziavau vakar laukus ir jau nieko nebesuprantu ar dar verta daryti pirma purskima cikoceliu del krumujimosi jei tam paciam lauke matosi jog kvieciai skirtingose stadijose , vieni jau baige issikrumyti , o kiti tik pradeda- ,vaizdas nekoks, derliaus taip pat nebus. Ar jus kolegos neturite tokiu problemu ? Kaip elgetes tokiu atveju ?Ikelciau nuotrauku , taciau kazkodel tiesiai is telefono neikelia, paraso jog del  atminties trukumo ,veiksmas nebuvo baigtas. Su sena sio tinklalapio versija sios problemos nebuvo.

p.s.Nuo praeito karto ,kai cia buvau ikeles nuotraukas, vaizdas truputi pagerejo - kvieciai igavo tamsesne zalia spalva , paaukstejo, taciau neatsirado ne vieno papildomo uglio. Realiai yra du trys ugliai.

viena pri vieno mano laikuose pas mane  vieni isikrumyje kaip velnei kiti da po viena stebuka ir tik pradeda leisti sonini ugli bet manau bus viska gerai

Paskelbta
1 hour ago, chefas pranešimas:

Dek ccc po 1l/ha ir ramu.

Paskelbta
Prieš 14 valandų, chefas pranešimas:

Vienam lauke labai daug piktzoliu , ar galima prie ccc damesti mcpa+banvelo mikso ?

Pernai mečiau ccc plius mcpa. Viskas tvarkoje buvo. Irgi nevienodi buvo paskui susilygino po gerų keleto savaičių. 

Paskelbta

Tai jau paleido? ;) Pas mane buvo tragiškas vaizdas bet anksti pavasari 360 salietros supyliau ir sulfato po 100. Tamsus gražus net eilučių nebesimato tik per daug neauga nes prieš pusantros sav ccc po 1.2 uzpurskiau. O šalutinių ūglių sočiai. Jei neatmes bus liuks. Kitos sav gale dar salietros po 150 ir bus gana. Tiesa pas mane skagenas

Paskelbta
Prieš 2 valandų, Remse pranešimas:

Pas mane tas pats ant Olivin kvieciu..

Prieš 3 valandų, F 722 pranešimas:

Kaip manot kas čia gali būti ? Pradėjo gelsti apatinių lapų galiukai.

IMG_1462.JPG

IMG_1463.JPG

IMG_1457.JPG

IMG_1458.JPG

Kiek matau is foto tai daug pernykstes septariozes ir dryzliges. Neatseliuotas laukas

Paskelbta

Del kokiu priezasciu tam paciam lauke kvieciai lopais tamsiai zali, buinus, o lopais sviesiai zali. Gave po 70 veiklios. Sia savaite dar po 70 gaus. Bet esme, kad lopiniais visas laukas. Jei butu sieros gave, gal nebutu taip? Jau antri metai lopiniuoja laukai..

Paskelbta
5 minutes ago, gbandinis pranešimas:

Del kokiu priezasciu tam paciam lauke kvieciai lopais tamsiai zali, buinus, o lopais sviesiai zali. Gave po 70 veiklios. Sia savaite dar po 70 gaus. Bet esme, kad lopiniais visas laukas. Jei butu sieros gave, gal nebutu taip? Jau antri metai lopiniuoja laukai..

Am.sulfata barstei?

Paskelbta

pas mane dviejuose laukuose ir tas pats, padavęs salietros ir sulfato, vakar dar salietros pabėriau dar karbamido per lapus purkšiu turėtų atsitaisyt, bet manau lopais dėl to , kad laukas ne visur vienodas vietom šlapiau vietom sausiau gal dar ir ph skirtumai.

Paskelbta

pas kas nors kvieciuose matyti ligu pozymiai? su skagenu viskas tvarkoj, o ds kena galimai plinta dryzlige. ds kena auginu pirmi metai, su skagenu ir kitomis veislemis niekada priblemu nebuve. laukt ar purkst fungicidus? :(

Paskelbta
33 minutes ago, mwex pranešimas:

pas kas nors kvieciuose matyti ligu pozymiai? su skagenu viskas tvarkoj, o ds kena galimai plinta dryzlige. ds kena auginu pirmi metai, su skagenu ir kitomis veislemis niekada priblemu nebuve. laukt ar purkst fungicidus? :(

Truputi luktelk keleta dienu, tegul augalai atsigauna po salnu. Tuomet fungicidas + reguliatorius. Ligos plinta labai silpnai kol kas, tad neverta skubeti.

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...