arvisss Paskelbta Kovo 3, 2009 Pranešti Paskelbta Kovo 3, 2009 Sweiki,gal kas turit toki MF6490,kokie pliusai ir minusai?
MF 6490 Paskelbta Kovo 5, 2009 Pranešti Paskelbta Kovo 5, 2009 jo turiu pawasari bus metai,,,pakolkas jokiu problemu kaip ir nebuwo,, kas domina lb??? mhhh beja pliusaj tai gan erdwus ir wiskas patogiai ,kaip sakant po ranka beja tik wa taip gawos kad be amortizacijos gawom,,o cia tai jau kaip ir -,tai geriau pasirink ja,,kompas jei ne pats dirbsi tai gal net nesiulyciau nes gan daug papl kainawo
staska Paskelbta Kovo 8, 2009 Pranešti Paskelbta Kovo 8, 2009 pas mane jau du metai ,tai problemų irgi kaip ir nebuvo,pro variklio priekinį manžetą tepalo truputį pasirodė, bet nieko nedariau ,o dabar lyg ir viskas gerai,o dėl amortizacijos gal ir reiktų. Kompas tai nelabai reikalingas,gal tik dėl informacijos.Tepalo siurblys galėtų būti našesnis .
MF 6490 Paskelbta Kovo 8, 2009 Pranešti Paskelbta Kovo 8, 2009 jo pas mane taip pat tepalas truputi ta manzieta lasejo,bet mums ji pakeite po rudens sezono,,,
performance Paskelbta Kovo 8, 2009 Pranešti Paskelbta Kovo 8, 2009 koks siurblys stovi, ty kiek litru per minute srautas ? pas mane jau du metai ,tai problemų irgi kaip ir nebuvo,pro variklio priekinį manžetą tepalo truputį pasirodė, bet nieko nedariau ,o dabar lyg ir viskas gerai,o dėl amortizacijos gal ir reiktų. Kompas tai nelabai reikalingas,gal tik dėl informacijos.Tepalo siurblys galėtų būti našesnis .
staska Paskelbta Kovo 8, 2009 Pranešti Paskelbta Kovo 8, 2009 man tai pasibaigus garntijai pasrodė tai del to nieko nedriau o siurblys lyg 100l/m
performance Paskelbta Kovo 8, 2009 Pranešti Paskelbta Kovo 8, 2009 ir ka kabinant, neuztenka to 100l/min ? kad sakai mazas nasumas
staska Paskelbta Kovo 8, 2009 Pranešti Paskelbta Kovo 8, 2009 pas mane sėjamoji su trbina hidrauline tai galulaukėje silpnokai kele
performance Paskelbta Kovo 8, 2009 Pranešti Paskelbta Kovo 8, 2009 koks sejamos svoris ? paciam aktualu koki siurbli pasirinkt
Zvanas Paskelbta Kovo 17, 2009 Pranešti Paskelbta Kovo 17, 2009 Turiu MF 6490 ir MF 7495. Abiem esu patenkintas, tik jei jau perki nauja traktoriu ziurek,kad butu amortizacijos ir visi kiti navarotai, nebent pats nevazinesi.
Raimisx Paskelbta Kovo 17, 2009 Pranešti Paskelbta Kovo 17, 2009 pas mane sėjamoji su trbina hidrauline tai galulaukėje silpnokai kele ne nuo siurblio tai priklauso
Zvanas Paskelbta Kovo 17, 2009 Pranešti Paskelbta Kovo 17, 2009 tai kad siurblys 110l/min arba 60l/min ir kitokio nepasirinksi. o kai sejalka tepalu varoma ir vaira sukioji ir stabdziai ir pakelt gi reikia tai nera ko noret,kad viskas lengvai butu sitiek apkrovus. o siurblys tai tik vienas
Raimisx Paskelbta Kovo 17, 2009 Pranešti Paskelbta Kovo 17, 2009 tai kad siurblys 110l/min arba 60l/min ir kitokio nepasirinksi. o kai sejalka tepalu varoma ir vaira sukioji ir stabdziai ir pakelt gi reikia tai nera ko noret,kad viskas lengvai butu sitiek apkrovus. o siurblys tai tik vienas na... toliau nesigilinsiu
dyras Paskelbta Kovo 17, 2009 Pranešti Paskelbta Kovo 17, 2009 Nuo siurblio našumo litrais priklauso tik kėlimo laikas. Bet ne svoris .
Raimisx Paskelbta Kovo 17, 2009 Pranešti Paskelbta Kovo 17, 2009 Nuo siurblio našumo litrais priklauso tik kėlimo laikas. Bet ne svoris . kazkodel fendt toj srity bedu negirdejau, kad kiltu. paciam teko susidurt, prie jd dubli presa paleidziant....
grudasss Paskelbta Kovo 17, 2009 Pranešti Paskelbta Kovo 17, 2009 Nuo siurblio našumo litrais priklauso tik kėlimo laikas. Bet ne svoris . kazkodel fendt toj srity bedu negirdejau, kad kiltu. paciam teko susidurt, prie jd dubli presa paleidziant.... Jeigu slėgis ,180-200 atm. tai bėdų ir nebus. Nemanyčiau kad fendte būtų mažiau. P.S. pabandyk Raimi kada nors sumažint slėgį iki 150 atm.ir pamatysi skirtumą.
MF Paskelbta Kovo 17, 2009 Pranešti Paskelbta Kovo 17, 2009 tai kad siurblys 110l/min arba 60l/min ir kitokio nepasirinksi. o kai sejalka tepalu varoma ir vaira sukioji ir stabdziai ir pakelt gi reikia tai nera ko noret,kad viskas lengvai butu sitiek apkrovus. o siurblys tai tik vienas ziauru , kiek zinau tai yra galimybes 60, 98, 100, 110 vdp. siurbliu ten stovi tikrai ne vienas , del sejalku jos naudoja bent dauguma srauto gal iki 10% traktoriaus pajegumo, aisku jei ltr mazi bus bedu, bet su 100 ltr siurbliu tikrai bedu neturetu kilt reiktu kazkur kitur bedos ieskot
drapox Paskelbta Kovo 17, 2009 Pranešti Paskelbta Kovo 17, 2009 Man irgi kažkas keisto, gal debitas prisuktas. Aš savajam Fendt priklausomai nuo padargų naudoju tik nuo 5% iki kažkur 40% debito, nes taip rauna, kad gali ir padargus sulaužyt jei pilnai atsuksi.
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti