Jump to content

Recommended Posts

• Atsakymai 74
  • Sukurta
  • Paskutinis įrašas

Daugiausiai įrašų parašė

Daugiausiai įrašų parašė

• po 2 metų...
Paskelbta
Tai ar kas nors turit kailiniu triusiu? :) Rupuze plaukuota, pasidalinkit, nebukit uzsirauke. :)

turim turim :D turiu japones dvi, jos kailines ir mesines skaitosi.. ale kailis nepasakyciau ka labai jau tvirtas..

dabar ieskau patino niekur ner.. nieks nelaiko tik Alytuj...

Paskelbta
As noriu isigyt, arba kiskiniu, arba rex veisles. Nuvaziuot dar nuvaziuociau, bet kad labai brangiai praso... 100lt.

100lt tai dar cia nebrangiai.. jei triusis geras, vat parodoj kainos iki 280.. vo cia tai nemokeciau uz triusi tiek...

Paskelbta

Japone mano viena labai lepi yra, pradejo ciaudet snarglys iki keliu.. visaip gydem, menesi i nosi lasinau vaistukus, atrodo padeda bet tik nustoji ir vel.. galiausiai as ja parsinesiau namo :icon-cool:

ir ka.. visos ligos isgaravo... isvada kad neatspari jin salciui... nes vasara jokiu problemu nebuna :)

o del to 100lt, tai as ir uz ta nuomone, bijai vilko neik i miska.. :eusa-dance:

• po 3 savaičių...
Paskelbta
As tai nesudau, o dziovinu. Pabandziau va pries kelias savaites kelis isdirbt, kazkas gavosi, bet padariau viena klaida gale paciam, tai nesigavo minksti, bet padukai i batus tai gavos nerealus :D

Apšvieskit :eusa-clap: mane, žalią visai . Kur džiovinat? Kaip? Kiek laiko?

Paskelbta
As tai nesudau, o dziovinu. Pabandziau va pries kelias savaites kelis isdirbt, kazkas gavosi, bet padariau viena klaida gale paciam, tai nesigavo minksti, bet padukai i batus tai gavos nerealus :D

Apšvieskit :eusa-clap: mane, žalią visai . Kur džiovinat? Kaip? Kiek laiko?

As pasidariau istemptuvus, uzmaunu kai kojine ir prikabinu keliose vietose vunutem. Ir pakabinu, pas mane viduj salia krosnies per 2 paras isdziuna, tada nuimu i sudedu i deze ir sausai siltai laikau. Jau turiu kokiu 30 isdziovines. Istemptuvas: du 40 cm ilgio pagaliukai sujungti vienam gale, apacioj kitas pagaliukas, su kurio pagalba reguliuojasi istempimas, zodziu viska sutvirtinus gaunas A raide, tik tas horizontalus pagaliukas apacioje :D

Na gal paaiskinau suprantamai :D

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...