marazas Paskelbta Gruodžio 20, 2008 Pranešti Paskelbta Gruodžio 20, 2008 Pas mane su sito starteriu maza problemele nutiko - plaunant kercheriu i reduktoriu vandens pateko. Kam nors taip yra atsitike? Pastebejau atsitiktinai - isardziau ieskodamas skirtiumu tarp cekisko starterio ir turkisko, pirkto is pasvalio agrodilerio uz 342lt (pastarajame reduktoriuje tepalo nebuvo) Kas nors esate bande siuos turkiskus starterius? Skirtumu tarp sio ir cekisko yra 40 litu, kitos dalys beveik identiskos, siek tiek kieciau grudintas bendiksas turkisko. Kokios tarnavimo trukmes is cekisko galima tiketis? Kam nors buvo korpusas suluzes? Kazkaip jie ne itin tvirtai suresti.... spustelejus saltukui sukant varikli pastebejau jog visas starteris nuo apkrovos kruta
Gunia Paskelbta Gruodžio 21, 2008 Pranešti Paskelbta Gruodžio 21, 2008 Pas mane su sito starteriu maza problemele nutiko - plaunant kercheriu i reduktoriu vandens pateko. Kam nors taip yra atsitike?Pastebejau atsitiktinai - isardziau ieskodamas skirtiumu tarp cekisko starterio ir turkisko, pirkto is pasvalio agrodilerio uz 342lt (pastarajame reduktoriuje tepalo nebuvo) Kas nors esate bande siuos turkiskus starterius? Skirtumu tarp sio ir cekisko yra 40 litu, kitos dalys beveik identiskos, siek tiek kieciau grudintas bendiksas turkisko. Kokios tarnavimo trukmes is cekisko galima tiketis? Kam nors buvo korpusas suluzes? Kazkaip jie ne itin tvirtai suresti.... spustelejus saltukui sukant varikli pastebejau jog visas starteris nuo apkrovos kruta Turkiško nesu bandes.. kai čekiškas nusibaigė po kokiu 4metų tarnavimo nuvažiavau pirkti sako nebeturim čekišku gerbiamasai tik Korėjos gamybos tai dabar antri metai tas Koreicas vis dar kruta....
efrendas Paskelbta Gruodžio 21, 2008 Pranešti Paskelbta Gruodžio 21, 2008 Pas mane čekiškas treti metai, kol kas jokių bėdų, tiesa žiema to traktoriaus beveik nenaudojam
Dariukas Paskelbta Gruodžio 21, 2008 Pranešti Paskelbta Gruodžio 21, 2008 Pas mane čekiškas treti metai, kol kas jokių bėdų, tiesa žiema to traktoriaus beveik nenaudojam pas mane ir cekiskas jau 2 metai, bet ziema per salcius negaliu uzkurt, jis tiesiog persilpnas, o vasara jokiu problemu
Gunia Paskelbta Gruodžio 21, 2008 Pranešti Paskelbta Gruodžio 21, 2008 Pas mane čekiškas treti metai, kol kas jokių bėdų, tiesa žiema to traktoriaus beveik nenaudojam pas mane ir cekiskas jau 2 metai, bet ziema per salcius negaliu uzkurt, jis tiesiog persilpnas, o vasara jokiu problemu Bet liginant su paprastu geresnis..
Vylukas Paskelbta Gruodžio 21, 2008 Pranešti Paskelbta Gruodžio 21, 2008 Turiu Magneton 24V su sudegusiu varikliu.Visa kita geležis dirbus tik kokias 5 min.Gal reikia kam už simbolinę kainą?Bent jau iš pažiūros,tai 12V ir 24V starteriai vienodi.
Vilius Paskelbta Gruodžio 21, 2008 Pranešti Paskelbta Gruodžio 21, 2008 Turiu ir as cekiska pusantru metu, tai vasara puikiai uzsuka o ziema dedu ruskini starteri nes nebeuzvedu
Pofke Paskelbta Gruodžio 21, 2008 Pranešti Paskelbta Gruodžio 21, 2008 kai tik pamaciau prekyboje toki daikta tai iskart i ruski imeciau, tai jau sesti metai problemu ner. Plius dar technika po stogu stovi
raimazas Paskelbta Gruodžio 23, 2008 Pranešti Paskelbta Gruodžio 23, 2008 as irgi pirkau kai ti jie pasirode, net nzn pries kiek metu bet irgi manau kokie 6 metai, ne maziau. taip dar ir nebuvo nuimtas nuo to laiko, kuriam ir ziema ir vasara, ir dar 24 mates kelis kartus.
John Deere 6630 Paskelbta Gruodžio 23, 2008 Pranešti Paskelbta Gruodžio 23, 2008 As ir tik uz cekiska, ruski meciau zemen.
Česlovas Paskelbta Kovo 3, 2016 Pranešti Paskelbta Kovo 3, 2016 Čekišką Bėlarusui reikia statyti 3,2KW ir nebūs problemų.
Svečias Paskelbta Kovo 3, 2016 Pranešti Paskelbta Kovo 3, 2016 Čekišką Bėlarusui reikia statyti 3,2KW ir nebūs problemų. 2008... 2016.... Ar tik nebūs 8 metai po paskutinio posto praėję
Povilas Paskelbta Kovo 3, 2016 Pranešti Paskelbta Kovo 3, 2016 2008... 2016.... Ar tik nebūs 8 metai po paskutinio posto praėję Spameris ir tiek.
Gunia Paskelbta Kovo 4, 2016 Pranešti Paskelbta Kovo 4, 2016 Spameris ir tiek. pardavėjas čia..jei neklystu iš Skuodo... Mahle 4kw įsidėjęs..dainu daina..
Povilas Paskelbta Kovo 4, 2016 Pranešti Paskelbta Kovo 4, 2016 pardavėjas čia..jei neklystu iš Skuodo... Mahle 4kw įsidėjęs..dainu daina.. Normalūs pardavėjai skelbimus deda į čia http://zemesukis.com/classifieds/ O ne rašinėja, kad kažkas pamatytų.
buster540 Paskelbta Kovo 6, 2016 Pranešti Paskelbta Kovo 6, 2016 Čekišką Bėlarusui reikia statyti 3,2KW ir nebūs problemų. pas mane tokiam senukui kur nesenai nupirktas tik 2,7kW. Čia gal nuo pupsiko uždėtas, nes viniojo taip sunkiai kol akumuliatoriaus šalia nepridėjau.
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti