Jump to content

Vandentiekis


kapsukas

Recommended Posts

Situcija: giluminis grezinys, jame vandens siurblys, kuris vandeni pumpuoja i hidrofora plastiko vamzdiais. Skalbenkes uzpildymas vandeniu uzsikizo tokiais plaukais. Hidroforo bakeli isardem, jame tu plauku taip pat yra. Prie kercherio filtras - jame ir kaupiasi tokios nesamones. Is kur jos, kaip paaiskint?

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Ta kolona - grezinio vamzdis, su tokia sietka prie dugno? Geologai dedami kolona, vietoj 4 metru sietkos, idejo 2 (2 metrus nup***ino patys). Cia liudna zinia, nes tada i siurbli eis smelis, pati siurbli ismest gausim

Smelis nedakils iki siurblio, tik jei eis smelis, tai greitai grezinys uzsikis, ir vanduo nebeatitekes.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Bijau kad pašalinti defektą taip lengvai nepavyks. Teks lupti siurblį į viršų ir įleisti naują koloną, kainuos tai netaip ir mažai (ne ką pigiau nei naują gręžinį pasidaryti), kad smėlis gali suėsti siurblį ar užkišti koloną duodu 50:50%, bet gali taip ir neatsitikti, priklauso kokio gylio yra gręžinys ir kokiame aukštyje nuo gręžinio dugno pakabintas siurblys.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Grezinys yra darytas pries kokia 10, o gal daugiau metu. 30 metru daugiau neikando ir kokias 2-3 dienas greze, po to diena dar kolonas dejo. O siurblys kokia 20 - 25 metruose tupi. Nezinau kas per politika buvo, bet reikejo triju aplinkiniu kaimynu parasu, kad sutinka, jog cia bus greziamas sulinys ir isgreze padykom turbut :icon-rolleyes:

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti


×
×
  • Create New...