Jump to content

pasaru maisituvas-dalintuvas

Recommended Posts

• Atsakymai 110
  • Sukurta
  • Paskutinis įrašas

Daugiausiai įrašų parašė

Daugiausiai įrašų parašė

Paskelbta
na didysis traktoriukas lenda su 2cm rezervu iki duru viršaus :D o MTZokas laisvai, bėda ta, kad MTZ sunkokai suka pilną mixerį, bet iš bėdos panaudoju ir jį... ....

na, as i savo mtz hidro sistema case tepala uzpyles :icon-wink:

• po 2 savaičių...
Paskelbta

Turiu BVL 10 jau antri metai.Jei pašarus imi iš duobės viskas gerai, bet pas mane didieji rulonai,tai dažniausiai rulonas pasikabina ir net valandos neužtenka jam .Dar priklauso nuo rulono svorio.Jei rulonas sunkus tai greit susmulkina.

Paskelbta
Turiu BVL 10 jau antri metai.Jei pašarus imi iš duobės viskas gerai, bet pas mane didieji rulonai,tai dažniausiai rulonas pasikabina ir net valandos neužtenka jam .Dar priklauso nuo rulono svorio.Jei rulonas sunkus tai greit susmulkina.

O pas Tave 1 ar 2 sraigės?

Paskelbta

buna, kad pastringa du rulonai, nors pas mane dviejų sraigiu... Bet tai buna tik kartais, ir tik tuomet kai užkrauni dalytuvą jo neskukdamas ir tik poto prikabini prie traktoriaus ir pradedi maišyti....

Paskelbta

kadaise kremtant mokslus budavo toks terminas, kaip "šakinis valdymas" tiesa jis neturėjo nieko bendro su elementariomis šakėmis, bet padžiovus dalytuvą tektu ijungti jau konkrėtų šakinį šėrimą....

Paskelbta
Oi kaip nesinorėtu rankytėm darbuotis.... :D
Butų paskui tau darbsčiųjų rankelių klubas :lol:
Pasirodė vadybininkė ir kokios kalbos ..... :lol::D:D

Ai čia išdykeliai kokie, fui kaip jumis nesarmata prie damos.... Aš ne toks begėdinas kaip Jus, aš gerokai didesnis....:D

Paskelbta
Oi kaip nesinorėtu rankytėm darbuotis.... :D
Butų paskui tau darbsčiųjų rankelių klubas :lol:
Pasirodė vadybininkė ir kokios kalbos ..... :lol::D:D

Ai čia išdykeliai kokie, fui kaip jumis nesarmata prie damos.... Aš ne toks begėdinas kaip Jus, aš gerokai didesnis....:D

Ligiuosimės... :lol::D:icon-wink:

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...