Jump to content

Vasariniu kvieciu auginimas

Recommended Posts

Paskelbta
23 minutes ago, Audrius08 said:

200kg karbamido ir npk 250kg pries seja. 250kg salietros, 120 sulfato..ir pries isplaukiant po 100kg salietros dar ;)  

Ne mažai, nor aš siekiu vasarinių kvietukų derliaus tarp 5-6t ir užtektų, aišku nepamaišytų ir daugiau :D

Paskelbta
8 minutes ago, Mantas2342 said:

Ne mažai, nor aš siekiu vasarinių kvietukų derliaus tarp 5-6t ir užtektų, aišku nepamaišytų ir daugiau :D

Kaip treši tu? :)

Paskelbta
1 valandą ago , Audrius08 said:

200kg karbamido ir npk 250kg pries seja. 250kg salietros, 120 sulfato..ir pries isplaukiant po 100kg salietros dar ;)  

Jei NPK azofoskė, tai čia azoto 275 kg VM gaunasi. Po 41 kg/ 1 t/ha grūdų. !!!

Paskelbta

Po pernai pasimokiau, su sausra nepakovosi. Iš normalaus paselio liko po 1-1,5 ugli (2,5t) Po 5,5m ir aš sėsiu. Pasvėrus gavosi po 250-270kg gaigumas neaiskus.

Padaiginus ant palangės kviečius iš 200 vienas nesudygo. Ko galima tikėtis kai į žemę suguls?

Paskelbta
4 minutes ago, paulens said:

Po pernai pasimokiau, su sausra nepakovosi. Iš normalaus paselio liko po 1-1,5 ugli (2,5t) Po 5,5m ir aš sėsiu. Pasvėrus gavosi po 250-270kg gaigumas neaiskus.

Padaiginus ant palangės kviečius iš 200 vienas nesudygo. Ko galima tikėtis kai į žemę suguls?

Labai geras daigumas, jai tik vienas nesudygo. Tiketis reik geriausio :) 

Paskelbta
13 minutes ago, rapsas said:

jeigu po sejos iskart KAS-32 kokius 400ltr     ?  ir daugiau azoto tik desertui arba isvi nieko. ka manot apie toki varianta?  

Turetu buti gerai,bet manau, kad dar geriau pries seja,nebus isgaravimo nuostoliu.

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...