Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta

sveiki kaip pakeisti priekinio tilto tepala per kur ji isleisti pas mane galinio tilto greiciu dezes ir hidraulikos tas pas tepalas koki pilti kiek panasiai litru pilasi pas mane jis atrodo geltonas kubota saturnas x 20

Paskelbta

sveiki kaip pakeisti priekinio tilto tepala per kur ji isleisti pas mane galinio tilto greiciu dezes ir hidraulikos tas pas tepalas koki pilti kiek panasiai litru pilasi pas mane jis atrodo geltonas kubota saturnas x 20

priekinio tilto abiejose pusese prie ratu apacioje sonuose yra varztelia,kuriuos issukus nuleisi tepala,o uzpilsi per virsuje tilto balkio esancia propke,o i galini tilta pilasi hidrotransmisinis tepalas,tik nezinau kiek tiksliai,kazkada keiciau kubotai 1902,tai supyliau virs 15 litru,

Paskelbta

labas kur pirkai ir kiek mokejai gt3 oro ir kuro fiitrus hidraulikos filtro nekeitei ar tik isplovei 

hidraulikos dar nekeiciau,oro kaip naujas ir jis yra plaunamas,o tepalo filtra pritaike auto daliu parduotuveje,sumokejau gal 4 eurus

Paskelbta

Sveiki. Gal galite pasakyti apie yanmar 1802d hidraulo rankena(valdymo svirtis). Viena kilnoja galines slaunis, o kita nieko nedaro ir ar yra papildomas kanalas hidraulikai pajungti? noreciau priekyje buldozeri uzsideti.

Paskelbta

sveiki. tai jus norit pasakyti kad oro filtras popierinis ir jis plaunamas vandeniu ar pas jus jis kitoks ir dar norejau paklausti pas mane gale vietoj lempu tik atsvaitai jauciu technikine neis pravaryt reikes galvoti svarbiausia ar stabdziu varlyte yra gal kas tvarkete ar dauk problemu aciu

Paskelbta

As technikine sia savaite savam variausi. Dejau lempas i gala ir numeriu apsvietima, stabdziu varlyte montavau bei i prieki posukius. Laidai sumauti i sarvus, ar to reikalauja neklausiau, bet del saves pasidariau. Daugiau kaip ir viskas buvo gerai.

Paskelbta

sveiki. tai jus norit pasakyti kad oro filtras popierinis ir jis plaunamas vandeniu ar pas jus jis kitoks ir dar norejau paklausti pas mane gale vietoj lempu tik atsvaitai jauciu technikine neis pravaryt reikes galvoti svarbiausia ar stabdziu varlyte yra gal kas tvarkete ar dauk problemu aciu

pas mane ant oro filtro netgi lipdukas yra kad filtras plaunamas,o siaip prikeitinet ir nespetum,nes sausoj dulketoj zemej diena padirbus,vakare is filtro korpuso jau puse stiklines zemiu ispili,pradauzai filtra ir vel pirmyn.beje tu savo x20 greiciausiai taipogi is alytaus pirkai,as ji ziurinejau,tai oro filtras toks paplekes buvo,galetum ji pasikeist

Paskelbta

pas mane ant oro filtro netgi lipdukas yra kad filtras plaunamas,o siaip prikeitinet ir nespetum,nes sausoj dulketoj zemej diena padirbus,vakare is filtro korpuso jau puse stiklines zemiu ispili,pradauzai filtra ir vel pirmyn.beje tu savo x20 greiciausiai taipogi is alytaus pirkai,as ji ziurinejau,tai oro filtras toks paplekes buvo,galetum ji pasikeist

nors bijau suklaidint,ten 2 traktoriai x20 buvo,gal pas tamsta ir ne tas kuri as apziurinejau

Paskelbta

pas manes GL200 i pavaru deze tilpo 40l  pyliau 10W30 hidrotransmisinis 20l kainavo 52 euriukus

kai isleidau tai nustebau kad tiek daug reikia

Oho ir kur tiek subėgo? :) 

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...