Jump to content

Darius30

Nariai
  • Pranešimai

    94
  • Prisijungė

  • Lankėsi

  • Laimėta kartų

    1

Visas nario Darius30 paskelbtas turinys

  1. Sveiki. Dairausi naudoto raiderio su priekyje esancia deka namu pievelei 15a ir kito sklypo zolynui 50a nuolat nusipjauti. Mazai info randu apie ju minusus ir pliusus. Domiuosi Stiga ir Husqvarna. Gal kas naudojate ir galite pasidalinti patirtimi i ka perkant atkreipti demesi? Viena pastebejau, kad remo lankstai pas juos(gamintojus) skirtingose vietose, varikliu gama, neko nezinau apie pavaru dezes.
  2. ieskok nuo rusisko motociklo. Panasus budavo patsoso.
  3. Gal kas dejotes mini traktoriukui yanmarui frontalinuka. Kokios kainos devetu?
  4. sita video pasiziurek gal pades papildomoms mintims. Siaip nesudetingas irenginys. Galima, kad ir is kabinos valdyma pasidaryti.
  5. Darius30

    Žoliapjovės, krūmapjovės

    Na priklauso pacio irankio detaliu kokybe-surinkimas naujas nereiskia jog laikys ilgai. Turiu nusipirkes Husqvqrna ir Makita profesionalios produkcijos is atstovu Lietuvoje, tai galiu pasakyti, sudo kruvos... Senesni buvo neuzmusami. Laimei buvo garantinis, o prisijunge prie pc mato kiek irankis dirbes. Kas liecia trimerius, tai 9metus naudoju Echo trimeri. Neturejau nei vienos problemos su juo.
  6. Darius30

    Žoliapjovės, krūmapjovės

    Praeita savaite is Prancuzu parsiveziau stihl fs400. Uzdetas dvieju asmenu metalinis peilis. Priedu nera. Jei reikes kreipkis.
  7. ant klijonkes raso medicininis 200bar, bet ant baliono iskalta 300bar, tik ten turbut isbandymui pucia. Sriegis vidinis. Sukineti jo nebandziau, nes pliombuotas. Neardziau. Buvo mintis seniau ji prie plazmos panaudoti kada nera salia kompresoriaus, bet neprireike.
  8. Turiu nenaudojama pilna 11l baliona, bet stovi nenaudojamas. Kazin toki baliona eitu uzpildyti Argonu?
  9. Darius30

    Tzk-4-14

    Jei kam reiketu turiu 2 naujus ir viena deveta forsunke.
  10. Nusipirk dalgi. Nebereikes benzino pirkti.
  11. Tik uz 4wd. Turim sena 18ag yanmar. Silpnokas, bet dirba kaip laikrodis. Tevukui is surinktu gelzgaliu padariau ausis ir pritaikiau buldozeriuka sniegui stumdyti. Nereikia siupeliuoti rankomis. Vaizdo nemoku sumazinti video-1547808196.mp4 video-1546950994.mp4
  12. Tas hidrovariklis turi gana dideli sukimo momenta, reikiamo litrazo nepamenu. Tik sunkus. Sveria gal kokia 40-50kg. Man jis buvo nereikalingas, tai atidaviau kartu su mova.
  13. Kazkada turejau DON ar NIVA kombaino varanciuju ratu hidrovarikli. DIedukas pasieme daryti libiotke. Aiskino, kad daug kazko nereikia daryti, tik uzmauti bugna ir padaryti tvirtinima su kreipenciomis.
  14. kazkas plazmos ieskojo. Pasiderejus manau butu visai neblogas pirkinys. https://www.skelbiu.lt/skelbimai/parduodu-38683049.html#&gid=1&pid=2
  15. Negalima peikti Dr.Zoidberg. Gal kartais kritika buna karti, bet teisinga. Keista, kad 'emailas' dirba su trifaziais kempais, bet elementaraus dalyko apie balionus klausineja. Juk ta galima atlikti pas pati darbe. Personalas pasidalins ziniomis. Patarimas ponui Emailui: nusipirk vienfazi kempa kuris yra jusu pasirinktasis, o veliau papsakosite ispudzius bei skirtuma nuo jau megintu kempu. Baliona nusipirksi kaip sugebesi susiieskoti skelbimuose. kraftdelle - zmogus i si gamini isikandes. Kiek bepatarines asmeniui vistiek pirks savo nurodyta.
  16. Kam klausi nuomones, kurie kaip tu ivardini tik su 'Mersais' dirba... Pirk ne baliona, o maximos maiseli. Slegio gal didelio nebus, bet uzrises talpa gausi... Bus pigiai... Gal netaupyk tu tu pinigu ir nieko nebepirk, jei tau dar ir balionai kelia rupesti... Nepagailek keliu euru ir nuvaziuok i artimiausia punkta kur tuos balionus keiciai ar pildo. Zinosi visa kainodara.
  17. Darius30

    oro kompresorius

    Retam cia esanciam reikia labai nasaus kompresoriaus, juk ne duona is to valgoma.
  18. Darius30

    oro kompresorius

    Smeliasrovei naudoti dideli resiveri su mazo nasumo kompresorium savotiskas marazmas. Namu ukyje nedidele detale galima nusismeliuoti, jei is to duona nevalgoma. Nieko nenutiks.
  19. Darius30

    oro kompresorius

    Gude Padazymams, Pneumatiniams irankiams, plazmai uzteks. Kiniskai smeliasrovei per silpnas, nes nespeja palaikyti slegio. Nasumo truksta. Problemu del remonto dar neturejau. Turiu toki. Siaip zmogus dar brangokai praso. Automatikos dangtelis pakeltas. Mano automatika veikia be priekaistu, tik pats oro slegio reguliatorius gavno. Neina suregulioti normaliai, teko pastatyti normalu.
  20. Darius30

    oro kompresorius

    Mokejau 400e. Su parvezimu isejo 650e. Parveze is prancuzu. Buvo be tepalu karteryje. Galvojau gera kate maise nupirkau, bet uzpyliau ir dirba kuo puikiausiai. Gal transportuojant per alsuokli isbego, nes paguldytas buvo.
  21. Darius30

    oro kompresorius

    man kai reikia pasmeliuoti uzsikuriu toki nuo mini traktoriaus. Kienietiskai smeliasrovei uztenka. https://www.tractors-and-machinery.nl/item/316153/Boomgaard-compressor/Votex/GC-270
  22. Nezinau kuo tau tie Mersai uzkliuvo. Tau jie lyg prabangos etalonas. Nenustebsiu tada, kad vietoj mesos batona valgai... Pusautomaciuose tuo labiau didesni skirtumai tarp siu apratu.
  23. Niekas nesako, kad tie kinieciai blogis. Tai minimalaus biudzeto irenginiai atliekantys savo funkcija, bet patogumas tikrai skirtingas. Kempas nuo svarkutes skiriasi. Kaip besidevincios detales laiko neaisku. Kiniecio neturejau. Kaip ir minejau tik zinau kas tuos zalius turi.
  24. Kraftdelle nezinau, bet kaiminysteje zmogus ir vietiniai svarscikai naudoja zalia longweld mig-250ai . Nesiskudzia tais aparaciukais. Ne i tema kas liecia svarkutes. Draugas turi kraftdelle 250 svarkute. Karta bandeme eksperimenta. Atsiveziau savo vienfaze Fronius svarkute ir pabandeme. Skirtumas buvo akivaizdus. Su troikiniu elektrodu mano nustacius 80a labai lengvai uzdega lanka ko nepasakyciau apie kraftdele. Reikia pakelti galinguma, manau skaiciukai del marketingo, o ir laidai prastos kokybes. Tikras kempas turi buti trifazis. Yra ir vienfaziu geru, bet jie brangus.
×
×
  • Create New...