Jump to content

ukininkasnaujokas

Nariai
  • Pranešimai

    14
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario ukininkasnaujokas paskelbtas turinys

  1. ukininkasnaujokas

    Lazdynai

    Mačiau per YouTubą,Kryme augina veislę Trapezundą,Moldavijoje veislę Medviežij,labai dideli riešutai,įdomu ar kas augina Lietuvoje.Kaip pasiteisino auginama veislė Pamiat Jablakavo.
  2. ukininkasnaujokas

    Lazdynai

    Kaip teisingai sutrumpinti dvimečius lazdynų sodinukus,ar trumpinti per pusę ,ar nuo apačios,paliekant penkis pumpurus.
  3. Dramblinius česnakus pasodinau jau trečią kartą,antrą kartą,pasodinau per giliai,trūko drėgmės,dabar pasodinau pėnkiolikos centimetrų gilyje,eksperementuosiu toliau,tegul aklimatizuojasi.
  4. Anksčiau grąžindavo permokas už kompiuterius,dabar už vaikų mokslus universitete,už darbą darbovietėje.Reikia kreiptis į mokesčių inspekciją ir susižinosite už ką grąžina.
  5. Kadangi reikia mokėti PVM, todėl ir brangiau,čia viskas sąžiningai,jeigu deklaruoji savo pajamas,PVM galima susigražinti.
  6. Nuvažiuokite į Litechniją visko gausite ko jums reikia.
  7. ukininkasnaujokas

    sveiki.

    Pernai Londone sėklų parduotuvėje,nusipirkau 3 skilteles įpakuotas,mokėjau 2 svarus,dramblinių česnakų.Pasodinau balandžio mėnesį,liepos mėnesį nukasiau,dabar pasodinau spalio pabaigoje,apie 20 štukų,tik viena skiltelė užaugino česnaką su skiltelėmis apie 130 gramų,prie kiekvieno česnako buvo po 3 vaikus.Reikia sodinti saulėtoje vietoje,kad nebutų visą dieną šešėlio,įduobę pridėti komposto,požiemos trešti 3 kartus.
  8. Jeigu pirkti tai nemažiau 25 ag.Turiu ISEKI 180 ag, jau 6 metai,jeigu aukšta žolė,tai su mulčeriu reikia važiuti kelis kartus,mulčerio plotis 115.
  9. Ar Iseki Tu 180 yra isjungimo selenoidas,nes uzsiveda ,taciau neuzgesta, gal cia kalta uzvedimo spynele.
  10. Šiandien buvau česnakų lauke kažko labai retai sudygę.Įdomu kaip sudygę pas jus.
  11. Pas mane ISEKI 1800,pradejo leisti tepalus priekinis tiltas,kaireje puseje.Gal kas ardet.
  12. Labai aciu uz patarimus,Nuvaziuosiu i kaima reiks patikrinti.
  13. Turiu problemu su elektros sistema.Ijungiu apsvietimo lempas, pasviecia pora minuciu ir uzgesta.Kita diena savaime vel isijungia ir vel uzgesta. Dabar kita beda pasidare ijungiu uzvedimo rakteli ,akumuliatoriaus ir tepalo daviklio lemputes dega taciau nesuka starteriaus.Taip pat neisijungia ir pakaitinimo zvake.Kaireje puseje uzsidege signaline lempute akumuliatoriaus ,su vingiuota linija.Anksciau budavo bedu su rakteliu,kazko uzstrikdavo ir sunkiai issijunkdavo.Gal ten stovi koks raktelio isjungimo saugiklis.Taktorius ISEKI 1800.Pirktas Litechnijoje,jau 3 metai kaip dirbu.
×
×
  • Create New...