Jump to content

japoniski traktoriukai


gincia

Recommended Posts

Na nereikia nuvertint T25, nors pats aš ir japona turiu, bet visgi, tarybinio traktoriuko masė didesnė kas traktoriui labai svarbu, prošvaisa ir provėža tinka bulvių auginimui ko negaliu pasakyt apie japonus. Dėl tepaluotu rankų ir nesutiksiu, jei vieną kart viską sutvarkyt viską kokybiškai tai nereiks ten tų rankų purvint. Kaimynas turi T25 tai nei jis ten jį taiso nei purvinas vaikšto, dirba tik sau. Ko trūksta jam tai manau vedamo priekio, bet tai iš dalies kompensuoja svoris.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Gerai suprato,traukiu kainos kosmosas pas juos.Paieskok rusisku traktoriu dalyse.As prisidariau traukiu visokiu ilgiu is stambiu trosu sutempeju,litagroje yra,imk kad varztai butu ne plonesni kaip M16

 

Kur dar Vilniuje galima butu bandyti ieskoti tos traukes? nes buvau siandien litagroje tai turi dvigubai didesne, nuo dideliu traktoriu, nuo japonisku sake neturi. Nuo kokio rusisko modelio rusisko tiktu? Ar ten netiks skyles ir t.t. Pasimatavau atstuma, tai reiketu apie 40 cm ilgio.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Gal kas psasakys kiek kainuoja ir kur galima butu nupirkti trauke virsutine? Nupirkau ta toki trikampi kur galima priekaba kabinti, tik pertrumpa virsutine trauke. Nes skambinau i litechnija.lt tai 50 eur uzsiprase, arba netaip mane suprato.

Centrinių traukių skirtingų ilgių galite įsigyti Japoniškų traktorių centre Utenoje Agroteksas

Pardavomo kaina 25 Eur. galima išsųsti paštu ar per kurjerį.

http://agroteksas.lt/priedai/centrine-trauke-90/lt/

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti



×
×
  • Create New...