Rimuxa Paskelbta Balandžio 19, 2006 Pranešti Paskelbta Balandžio 19, 2006 Kas per aparatas. Ka manot ar verta pirkti naudota. Kokie + -. Aciu
Traktoristas Paskelbta Balandžio 20, 2006 Pranešti Paskelbta Balandžio 20, 2006 Pagal mane John Deere yra geras aparatas, nebent jis supjautas. Mano kaimynas turejo ir visai nieko. Siaip, taisyt daug nereikejo jam.
Vilius Paskelbta Balandžio 20, 2006 Pranešti Paskelbta Balandžio 20, 2006 Na kombainai geri bet detales ziauriai brangios. Geriau pirk Claas, Dronnigborg, Laverda ar New Holland
Rimuxa Paskelbta Balandžio 20, 2006 Temos autorius Pranešti Paskelbta Balandžio 20, 2006 kombainas jau suderetas. Mane jo eksplotaciniai niuansai, nasumas, kokie silpniausi agregatai, kokios ju bedos
Bulvinykas Paskelbta Balandžio 20, 2006 Pranešti Paskelbta Balandžio 20, 2006 O kam tau Hill Masteris? Labai kalvoti laukai?
Rimuxa Paskelbta Balandžio 21, 2006 Temos autorius Pranešti Paskelbta Balandžio 21, 2006 O kam tau Hill Masteris? Labai kalvoti laukai? Kaina gera.
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti