TiuKa Paskelbta Birželio 8, 2008 Pranešti Paskelbta Birželio 8, 2008 Gal kam ir pasirodys keista, bet yra žmonių, naudojančių ryšulinius presus... Prieš kelis metus nusipirkom Welger AP 52 beveik be rimtų gedimų veikė... Kartą sulūžo adatos, nieko blogo negalvodami pakeitėm į naujas... Bet ans cholera vėl sulaužė... Tuo metu, kai adatos pakilo prie rišimo mechanizmo kažkodėl presas su šienu prispaudė adatas jas smarkiai sulenkė(originalios buvo aliuminės, tai tiesiog sulūžo ir visks o dabar buvom įstatę plienines, tai jos sulinko(net traktorių sustabdė) ir dar deformavo tą dalį ant kurios yra tvirtinamos) Tai vat nežinau ką dabar daryt, nesuprantu, kame problema, kai be šieno, normaliai dirbo o dabar... Gal kas yr susidūręs su šitokia problema ir žino, kame problemos priežąstis glėtų būti?...
varstelis Paskelbta Birželio 8, 2008 Pranešti Paskelbta Birželio 8, 2008 Gal kam ir pasirodys keista, bet yra žmonių, naudojančių ryšulinius presus...Prieš kelis metus nusipirkom Welger AP 52 beveik be rimtų gedimų veikė... Kartą sulūžo adatos, nieko blogo negalvodami pakeitėm į naujas... Bet ans cholera vėl sulaužė... Tuo metu, kai adatos pakilo prie rišimo mechanizmo kažkodėl presas su šienu prispaudė adatas jas smarkiai sulenkė(originalios buvo aliuminės, tai tiesiog sulūžo ir visks o dabar buvom įstatę plienines, tai jos sulinko(net traktorių sustabdė) ir dar deformavo tą dalį ant kurios yra tvirtinamos) Tai vat nežinau ką dabar daryt, nesuprantu, kame problema, kai be šieno, normaliai dirbo o dabar... Gal kas yr susidūręs su šitokia problema ir žino, kame problemos priežąstis glėtų būti?... pabeges degimas jeigu pakeitus adatas is karto sulauzo. Patsturiu ap-41 tai buvau viena nulauzes. buvo kryzme kardano pabirus kur i sakes eina uztat susikniso degimas
voras Paskelbta Birželio 8, 2008 Pranešti Paskelbta Birželio 8, 2008 tikrai taip ir bus, adatos turi kilti kai sienas jau pristumtas ir stumoklis slenka atgal, tada jos turi dirbti savo darba, o ne tada kai ateina shienas, reik nustatyt degima
TiuKa Paskelbta Birželio 8, 2008 Temos autorius Pranešti Paskelbta Birželio 8, 2008 Kai tuščiai ėjo, tai adatos išlįsdavo tik kai stūmoklis jau daėjęs iki galo... O su šienu kažkodėl nesigavo... vieną kitką surišo bent tokia paguoda
varstelis Paskelbta Birželio 9, 2008 Pranešti Paskelbta Birželio 9, 2008 Kai tuščiai ėjo, tai adatos išlįsdavo tik kai stūmoklis jau daėjęs iki galo... O su šienu kažkodėl nesigavo...vieną kitką surišo bent tokia paguoda Is kurbusi?
TiuKa Paskelbta Birželio 9, 2008 Temos autorius Pranešti Paskelbta Birželio 9, 2008 Ties Širvintais esam Jei kam nuo to aiškiau pasidarė...
runkelis Paskelbta Birželio 9, 2008 Pranešti Paskelbta Birželio 9, 2008 Pas mane presas K454 lauze adatas tai meistra is Kartenos(kretingos raj.)pasikvietes buvau tai sureguliavo taip kad jau 2 sezona varau be gedimu
petrass Paskelbta Rugsėjo 20, 2008 Pranešti Paskelbta Rugsėjo 20, 2008 Gal yra kas galetu sutaisyt ,ar pakonsultuotu kaip sutaisyt presa John Deere 342. sulenke abi adatas. Dekingas uz betkokia informacija.
petrass Paskelbta Rugsėjo 21, 2008 Pranešti Paskelbta Rugsėjo 21, 2008 Pas mane presas K454 lauze adatas tai meistra is Kartenos(kretingos raj.)pasikvietes buvau tai sureguliavo taip kad jau 2 sezona varau be gedimu gal turi to meistro is kartenos tel.
runkelis Paskelbta Rugsėjo 24, 2008 Pranešti Paskelbta Rugsėjo 24, 2008 Pas mane presas K454 lauze adatas tai meistra is Kartenos(kretingos raj.)pasikvietes buvau tai sureguliavo taip kad jau 2 sezona varau be gedimu gal turi to meistro is kartenos tel. atleisk kolega bet numerio nebeturiu
petrass Paskelbta Rugsėjo 24, 2008 Pranešti Paskelbta Rugsėjo 24, 2008 Pas mane presas K454 lauze adatas tai meistra is Kartenos(kretingos raj.)pasikvietes buvau tai sureguliavo taip kad jau 2 sezona varau be gedimu gal turi to meistro is kartenos tel. atleisk kolega bet numerio nebeturiu atleidziu :)meistro nebereikia. adatos metalines, istiesinau, presuoja gerai.
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti