Jump to content

Recommended Posts

• Atsakymai 73
  • Sukurta
  • Paskutinis įrašas

Daugiausiai įrašų parašė

Daugiausiai įrašų parašė

Paskelbtos nuotraukos

Paskelbta

berods, nereiskia nieko. kaina, kaip minejau per vasario menesi zenkliai krito. be to, ir tonos kaina salygine, kai metalo lauzas pristatomas paciu. tai ir papildomos islaidos. kiekvienas turetu uzsiimti savo srities veikla, tada ir gaunamas galinis rezultatas tenkintu kiekviena.

Paskelbta

vakar ar uzvakar buvau uzsukes i tolmeta paziuret, gabaritas tikrai tiek, o negabaritas atrodo kad tiek, jei klystu tik ant koki 10 lt

beje, ukininkui nera sunku nusivezti ta savo lauza ir technika yra ir priemones tam.

Paskelbta
Klaipedoje ant svaru irgi siulo tik po 800lt/t bet pralaukus kova turetu gerokai soktelt. manau 1000 ne riba nes sausi buvo jau iki 1040t palipe dabar kontraktu neturi ir bezda.

cia patikima info ar viena boba sake? pas mane yra kazkiek, zadu atsilus vezti. Tolmetas Latvijoj siek tiek pakele jau, bet Lietuvoj dar stovi vietoj 840 gabaritas, negabaritas 790

Paskelbta
Manyciau kad kils ,jei ne kova tai balandi nes tada prasides pats statybu ikarsis

atleiskit, bet man tokie pasisakymai siek tiek kelia juoka, cia tikrai ne tie argumentai, itakojantys metalo supirkimo kaina.

• po 2 savaičių...
Paskelbta

Kaip sykis šiandien važiavau pro torlinos aikštelę Ateities plente, Kaune. Juodas metalas po 810 Lt /t.

Paskelbta
Kaip sykis šiandien važiavau pro torlinos aikštelę Ateities plente, Kaune. Juodas metalas po 810 Lt /t.

jau nera tokiu kainu :eusa-naughty: as torlinos ta kur superka gan gerai pazystu,tai jau sake kainos baiges aukstos

Paskelbta

jau nera tokiu kainu :eusa-naughty: as torlinos ta kur superka gan gerai pazystu,tai jau sake kainos baiges aukstos

:lol: Nebaigės nebaigės kiti tik buria ir tiek girdi vešk greičiau o žiurėk po poros dienu ir pakelia kai kiti kartele kilsteli nenori but paskutiniai :eusa-whistle::eusa-whistle:

• po 3 savaičių...
  • po 9 mėnesių...

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...