Jump to content

sveiki!gal kas yra susidures su David brown995 hidraulika?


Recommended Posts

senokai jau5 metai turiu ir viskas buvo lyg normaliai,bet pradejo kelent ant jegos pramuse tepala maniau kad filtras uzsikimses pakeiciau bet vistiek tas pat kairej pusej kabinoj prie sedynes yra rankenele ir kai ka nors keliu ten pramusa tepala nesuprantu kas vyksta!!!!!!!!Gal buvo kas panasaus tau nutike????????

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

David Braun neturiu, bet Case prie sėdynės yra reguliuojamas vožtuvas, kurį uždarius nepraeina tepalas ir neveikia hidraulis. Čia saugumo gal sumetimais remontuojant arba transportuojant padargus. Gal ir ten kažkas panašaus. Gal pridarytas ar užstrigęs vožtuvas ir dėl to problemos. :icon-rolleyes:

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 2 savaičių...

padvariski,

reikia tavo pagalbos.Manau turetum nusimanyti situ traktoriu hidraulikos sistemoje,Gal esi studijaves david brownu vairo stiprintuvo pajungimo schema?gal teke matyti kaip yra situ traktoriu vairo stiprintuvai pajungti? mes jungem ji nuo tos cirkuliacijos kur yra prie hidraulo valdymo rankenos,bet neveiksminga pasirode,sukinant vaira reaguoja tai frontalinis,tai kiti kelimo mechanizmai.Gal turi kokiu breziniu hidraulikos sistemos,arba kokia remonto knyga kur butu schema kaip pajungti vairo stiprintuva? is anksto aciu

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

O stiprintuvas tame traktoriuje buves ar jus pritaiket. Kiek man teko susidurt tai vairui buna visai atskiras konturas atskiras siurblys. Arba stovi dvieju sekciju hidraulo siurblys kurio viena sekcija varineja hidraula okita vaira. Vieni vyrukai i case {david braun} sena modeli idejo rusiska siurbli ir tame traktoriuje arba veike hidraulika ir vairo pasukt neimanoma buvo, arba sukinejosi vairas o hidraulas nedirbo.

Jei norit daugiau minciu tai T-40 sistema beveik visu traktoriu vairo stiprintuvas nedirba nes siurblys bendras.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Aciu tau uz pastangas padeti :) tai va,buvom ideje nuo ks-6 kombaino,viskas ivyko kaip ir tu aprasei nes tas traktorius gamykliskai buvo be vairo stiprintuvo,viskas gerai jeigu nereiketu naudot frontalinio ir hidraulo.Reikes ieskot tepalo siurblio vairo stiprintuvui.Gal turi ka nors panasaus? O gal imanoma pritaikyti koki automobilini?

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 11 metų...

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti


×
×
  • Create New...