Jump to content

Naujas www puslapis agropaskolos.lt


zmogus_is_miesto

Recommended Posts

Jeigu nieko prieš, pabandysiu truputį pasireklamuoti.:)

Prieš kelias dienas į gyvenimo kelią “išėjo” naujas internetinis puslapis www.agropaskolos.lt.

Pati idėja gimė jau prieš kokį pusmetį ar daugiau, tačiau tik dabar ji realizuota. Gal aš klystu, tačiau man pasirodė, kad bent daliai ūkininkų reikalingos normalios finansinės bei teisinės konsultacijos. Kaip rodo gyvenimiški pavyzdžiai (kad ir vaikinuko iš Tauragės, tapusiu ES paramos įkaitu, istorija), laiku nepasitarus ir nepadarius teisingų sprendimų, gali pakankamai susigadinti nervų ir sveikatos. O jei perkame įrangą, kainuojančią šimtus tūkstančių litų, manau, kad būtų visai protinga tokią sutartį parodyti teisininkui, kuris peržiūrėtų ir pateiktų savo pastabas ir pasiūlymus dėl pirkėjo interesų apsaugojimo.

Visa tai planuojame pasiūlyti savo klientams. Iš esmės agropaskolos.lt turėtų tapti kliento advokatu finansiniuose bei teisiniuose reikaluose: klientas išreiškia norus ir pageidavimus, o mes jau pasiūlome sprendimus.

Jei samdytis advokatą ar teisininką vienos sutarties peržiūrai gali būti brangu, tai suradus banko teisininką, kuris specializuojasi toje srityje, paslaugos kaina gali būti labai priimtina.

Kol kas (pradinėje stadijoje) bus dirbama autorinių sutarčių pagrindu, tačiau tikiu, kad po mėnesiuko kito atsiras/gims įmonė (tikriausiai tai bus viešoji įstaiga). O dar tolimesnėje perpektyvoje yra noras teikti ir buhalterines paslaugas (kai kartą banko darbuotojai peržiūrėjo finansines ataskaitas ir peršnekėjo su buhaltere, pas klientą pelnas padidėjo apie 100 t. Lt.:) ).

Nemažai yra firmų, kurios rašo verslo planus ir konsultuoja. Pagalvojau, kuo agropaskolos.lt skiriasi nuo tokių panašių konsultuojančių firmų? Atsakymas (kad ir koks banalus jis bebūtų) būtų paprastas: būsime su klientu "nuo - iki".

Jei padėjome paruošti verslo planą, mūsų misija nepasibaigė. Atvirkščiai, ji tik prasideda. Mūsų pareiga surasti finansavimo šaltinį, iš kelių variantų išrinkti geriausią. Planuojame taip pat derėtis kliento vardu (jei jis to pageidauja) dėl kreditavimo ar lizingo sutarčių sąlygų/punktų išbraukimo ar įrašymo. Kaip taisyklė, beveik visi projektai nevyksta taip, kaip suplanuota. Todėl ir šitoje vietoje matau galimybę padėti klientams spręsti iškilusias problemas bei derinti su kreditoriais sutarčių grafikų pakeitimus.

Suprantu, kad viskas galbūt atrodo per daug gražiai, o gal ir įtartinai.:) Tačiau mano tikslas – ilgalaikiai partnerystės santykiai su klientais. Man patinka, tai ką darau, todėl planuoju ilgai dirbti šioje srityje. O čia geras vardas daug ką reiškia…

Į klausimą, ar tai mokamos paslaugos, atsakau, taip, tai bus mokama. Kaip žinia, nemokamas būna tik sūris pelėkautuose. Žinoma, galima pasirašyti sutartis su bankais ir lizingais ir už atvestus klientus pasiimti komisini atlygį, o klientui sakyti, kad jam tas nieko nekainuoja. Bet tai būtų netiesa. Mano principas paprastas - klientas turi žino, kam ir už ką moka. Ne vienam (tame tarpe ir forumo dalyviams) esu pasakęs, kad konkurentų siūlomos sąlygos yra geresnės ir jei nėra paslėpta kažkokių “kabliukų”, reikėtų pasinaudoti tokiu siūlymu.

Kalbant apie kainodarą, manau, kad ji bus pakankamai lanksti. Faktas, kad bus galima atsiskaityti barteriniais mainais (šienu, pašarais (draugaujame su “Žirgų globos asociacija”, bandančia išgelbėti arklius nuo skerdyklos. Gal kiek keista, bet yra tokių žmonių), daržovėmis (bendraujame su Lentvario vaikų namais), gyvuliais (rasime, kam padovanoti) ir t.t.

Jei perskaitėte šią mano rašliavą, nuoširdžiai dėkoju už sugaištą laiką. Patikėkit, man parašyti užėmė žymiai daugiau laiko.:)

Prašome per ausis smarkiai nedaužyti :D ir jei turite kažkokių pastabų, pasiūlymų dėl tokios veiklos, prašome drąsiai rėžti tiesą į akis. Tikrai pabandysim į tai atsižvelgti.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Džiaugiuosi, kad atsiranda tokių žmonių su tikrai vertingomis įdėjomis ir linkiu stiprybės ir sėkmės įgivendinant jas.

PS. Manau, kad jau ir dabar esi užsitarnaves gerą vardą, tarp kai kurių forumiečių, o tuo pačiu ir manes :)

Dėkui už palaikymą.:) Žiūrėsim, kuo čia visa tai baigsis...Gal po kokių 5 metų "perspjausim" konsultavimo tarnybą. :lol: Juokauju, žinoma.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Zmogau is miesto ,kad dievas duotu tau sveikatos , nauju ideju ir noru issipildimo. Zinai kartais pagalvoju, kad tokiu zmoniu kaip Sabonis buna vienetai. Isdrisiu paliginti ir pati prie tokiu zmoniu. Siais laikais isiklausiti i ukininko poreikius, bedas,problemas ir ieskoti sprendimu is susidariusios padeties tiesiog saunu :) .Pasakysiu atvirai dziaugiuosi,kad teko susipazint. Sekmes :)

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Zmogau is miesto ,kad dievas duotu tau sveikatos , nauju ideju ir noru issipildimo. Zinai kartais pagalvoju, kad tokiu zmoniu kaip Sabonis buna vienetai. Isdrisiu paliginti ir pati prie tokiu zmoniu. Siais laikais isiklausiti i ukininko poreikius, bedas,problemas ir ieskoti sprendimu is susidariusios padeties tiesiog saunu :) .Pasakysiu atvirai dziaugiuosi,kad teko susipazint. Sekmes :)

Nu nereikia manęs taip aukštinti.:) Bo "pasikelsiu". :lol:

O šiaip tai laukiu, kada į naujojo kombaino rata šampano butelį galėsim daužti. Tiesa, dar iki to truputį kai ką pagrąžinsim, kai kur peršnekėsim, ale matau ryškią šviesą tunelio gale...:)

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Prisidedu prie kitų forumiečių ir tikiuosi kad jūsų įmonė turės gerą vardą tarp žemdirbių,taip kaip kad jau dabar turite jūs.

Pasikėlimas negresia nes visiems liepiate vadinti tu ,o ne jūs.Tad sėkmės darbuose ir tikiuosi bendradarbiavimo.

Ja ja, iš tavęs irgi laukiu žinių ir naujienų...:)

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 3 mėnesių...

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti


×
×
  • Create New...