Jump to content

Kukurūzų grūdų pjaunamosios


Narastijus

Recommended Posts

  • po 2 savaičių...

Siulau pasiziuret http://www.ewa.lt/produktai/pjaunamosios/52/. Tikrai vienos geriausiu pjaunamuju. Mates baltarusijoj dirbancias. sunku patiket bet derliaus nuostliai arti 0% :icon-exclaim::icon-exclaim::icon-exclaim: Viena CAPELLO pjaunamoji bus ir parodoj balandy kaune. pasiskambinkit i "East West Agro" daugiau ir issamiau papasakos ir kainas duos.

Siaip pas mus zmones is taupumo su paprasta pjaunamaja kukuruzus ima :icon-question: man tai nesuvokiama - Nuostoliai milziniski, pjjaunamoji net linksta lauzoma, kombainuj irgi gyvenima smarkiai sutrumpina... Negi musu ukininkai ant tiek turtingi, kad gali sau tai leisti. :icon-question:

Jei jau ryzotes pabandyti auginti kukuruzus grudams - tai nusipirkit bent jau padeveta tam pritaikyta pjaunamaja (hederi) :icon-idea:

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Ge2oli jei jau esi vadybininkas tos EWA tai bent nevaryk taip ziauriai kaip per puodu reklama kokiu ar sulciaspaudziu per TOP SHOp :) Nei ten jos stebuklingos nei ka. Antras dalykas jei nezinai kas vyksta LT ukiuose (per jaunas esi arba mazai patirties) - tai nerasyk nesamoniu. Puikiai zmones ir bendroves yra prisipirke kukuruzu pjaunamuju ir be Capelo. Nelaikyk taip jau visai durneliais ukininku. Arba saves nekelk taip aukstai....

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Stumti yra labai idomus zodis. Tai vat ir paskaityk ka rasiau - jei NEZINAI nerasinek nesamoniu. Nes matos kad nezinai. Vien siemet kiek bendroviu nusipirko kombanu su kukuruzinem pjaunamosiom. Tu cia biskeli per aukstai uzrekei su savo propaganda tai as tai ir parasau kaip yra. Jei jau reklamini eik i skyriu Parduodu. O tavo ironija apie lietuvos ukius ir ju turtinguma yra labai zemo lygio. Nelaikyk saves tokiu visaziniu. Tokiu is viso nera. Visi zinom kazka po truputi. Arba daug bet siauroje srytyje.

Na bet manau padirbesi, prasilauzysi ir busi visai nieko vaidybininkas :D

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 3 metų...

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti


×
×
  • Create New...