Jump to content

Recommended Posts

• Atsakymai 133
  • Sukurta
  • Paskutinis įrašas

Daugiausiai įrašų parašė

Daugiausiai įrašų parašė

Paskelbta

Galiu pasakyt 40 ha donas net neapsils. Kad turetum 200 ha tada gali pirkt. Na as geriau uz tokia kaina daug geresni uzsienietiska nusiperku negu dona. Na aisku butu mazesnis kombainas bet per akis. o D7000 tai 100 ha nieko ypatigo jam :D

Paskelbta

Na as per visa gyvenima esu su niva viena bunkeri prikules. Bet kai prisedau prie D7000 tai per laika ipratau kult tai dabar ir varau. Tevas pradzioj 10 nukule o daugiau kai jas prisedau tai dabar ir varau. Na bet kombainas yra apkrautas 100 proc. :D

Paskelbta

yo . bet yra tokiu"lamu" musu kaime nusipirko kaimyans don ;] krc (nieko ten gero is jo , teko ant galo partemt ) nera sedejas kombaine o turi tik 9 ha kulti nu pz !! uztaupe bapkiu nusipirko , kas svarbiausia zalias juodaij ti per diena su don nukule 2 ha ir dar supiso kazka ti krc manos senelio prase kad padetu :}}

Paskelbta

As su sawo D7000 tam donui varau pro sona. Yra taip sutape kad kaimynu lauka ribojasi su mano tai buvau lenktiniaves su DON NIVA JENISEJ tai nei vienas manes nesugebejo apdet :D

Paskelbta
:icon-twisted: ei, cia jau grynas floodas, kaip nors i pm'us tuos savo dialogus persimskit,a? Man pvz visiskai neidomu nei jusu lenktynes su kombainais (atsirado lentynininkai, normlaus kombaininkas tikrai neleks vardan lenktyniu ir nevarys pro gala grudu, ar bereikalingai apkrovines masina), nei jusu cia minimi kombainai. tema atrodo niva ar jenisej, tai gal gryztam prie temos? :icon-evil:

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...