jancauskas Paskelbta Sausio 13, 2008 Pranešti Paskelbta Sausio 13, 2008 kiek is vieno rapso hektaro galima prikulti per daug nesokinejant apie lauka. kiek is vienos tonos rapso galima ispausti aliejaus.
Dariukas Paskelbta Sausio 13, 2008 Pranešti Paskelbta Sausio 13, 2008 kiek is vieno rapso hektaro galima prikulti per daug nesokinejant apie lauka.kiek is vienos tonos rapso galima ispausti aliejaus. na kiek tu gali prikulti tai tau nieks ir nepasakys tiksliai. tai priklauso nuo daugybes veiksniu. derlius gali svyruot nuo 0,5 iki 4,0 t/ha. bet lietuvos vidurkis yra 1,5 t/ha.
stasio Paskelbta Sausio 13, 2008 Pranešti Paskelbta Sausio 13, 2008 jei daug nesokinesi,mazai prikulsi.
arimas Paskelbta Sausio 13, 2008 Pranešti Paskelbta Sausio 13, 2008 Pirmiausia reiktu paklaust koks tai rapsas zieminis ar vasarinis? Rapse smulkmenu nebuna.
Algis... Paskelbta Sausio 13, 2008 Pranešti Paskelbta Sausio 13, 2008 Gali ir nieko neprikulti jei nesureguosi ismulkmenas
pauliusradvila Paskelbta Sausio 16, 2008 Pranešti Paskelbta Sausio 16, 2008 Rapai auga ant trasų ir geros zemdirbystės praktikos (tinkamo darbu atllikimo laiko) O manau kaip siemat tokios trasu kainos vasariniai rapsai nelabai apsimokes auginti, jau geiau koki javai, ir didinti zieminiu plotus rasu... derlius žieminio iki 4 vasarinio 2,5 giriasi kad gauna 3 manau su ta technologija kur vasarinio gauna tris žieminio turetų 5 gauti....
Vylukas Paskelbta Sausio 16, 2008 Pranešti Paskelbta Sausio 16, 2008 5 tonu zieminio rapso dar ne,bet nedaug iki to betruksta.
varstelis Paskelbta Sausio 16, 2008 Pranešti Paskelbta Sausio 16, 2008 5 tonu zieminio rapso dar ne,bet nedaug iki to betruksta. Tai isduok technologija.
daikom Paskelbta Sausio 16, 2008 Pranešti Paskelbta Sausio 16, 2008 parodykit man lauka zieminio rapso kur 5 tonos derlingumas skolingas neliksiu. snekejom syki , kaip svedai nustato ar 4 tonos rapso planuojama kulti, ogi paleidzia katina rapso pavirsium jei jis nubega tiesiai tai bus , jei paskesta nebus ))
Vylukas Paskelbta Sausio 16, 2008 Pranešti Paskelbta Sausio 16, 2008 Plugas,450-600kg normaliu npk,germinatorius spu ir pagal situacija tebukonazolas,dar jei po javu,pvz.agilas. Pavasari 300kg am.salietros,poto dar tiek ir pradejus zydeti vienakart insekticidu.Kaip ir viskas.Na dar,jei noro yra pinigine paplonint,tai kokio nors boro,ar mg sulfato per lapus Speju,kad daug kas nepatikes.
Dariukas Paskelbta Sausio 16, 2008 Pranešti Paskelbta Sausio 16, 2008 Plugas,450-600kg normaliu npk,germinatorius spu ir pagal situacija tebukonazolas,dar jei po javu,pvz.agilas.Pavasari 300kg am.salietros,poto dar tiek ir pradejus zydeti vienakart insekticidu.Kaip ir viskas.Na dar,jei noro yra pinigine paplonint,tai kokio nors boro,ar mg sulfato per lapus Speju,kad daug kas nepatikes. na bet rapsams juk siera labai svarbu. be sieros ir azoto nepasisavins
Vylukas Paskelbta Sausio 16, 2008 Pranešti Paskelbta Sausio 16, 2008 parodykit man lauka zieminio rapso kur 5 tonos derlingumas skolingas neliksiu. snekejom syki , kaip svedai nustato ar 4 tonos rapso planuojama kulti, ogi paleidzia katina rapso pavirsium jei jis nubega tiesiai tai bus , jei paskesta nebus )) Buvo tokis laukas laukas pries 3 metus,tiesa ne mano. Ten sedami normos nepataike.Vietoj 2,5kg/ha (0,5mln seklu/ha),pasejo 1,5kg.Ir buvo 5 tonos.Vat ir zinok dabar del ko tiek uzaugo...
daikom Paskelbta Sausio 16, 2008 Pranešti Paskelbta Sausio 16, 2008 Vylukas turtingas gi tu zmogus atvaziuosiu i sveciu pries kulima
Vylukas Paskelbta Sausio 16, 2008 Pranešti Paskelbta Sausio 16, 2008 Vylukas turtingas gi tu zmogus Idomu,kuo as toks turtingas?Man taip neatrodo. O kas del sieros,tai gauna jos kazkiek su npk,o ar uztenka nezinau,bet ryskiu trukumo pozymiu nemaciau.
Dariukas Paskelbta Sausio 16, 2008 Pranešti Paskelbta Sausio 16, 2008 Vylukas turtingas gi tu zmogus Idomu,kuo as toks turtingas?Man taip neatrodo. O kas del sieros,tai gauna jos kazkiek su npk,o ar uztenka nezinau,bet ryskiu trukumo pozymiu nemaciau. jis turejo omeny turtingas gausiais derliais o tai nuo ligu nepurski?
Vylukas Paskelbta Sausio 16, 2008 Pranešti Paskelbta Sausio 16, 2008 Neteko dar,isskyrus rudeni tebukonazolais,jei tai galima vadinti purskimu nuo ligu. Pvz.praeiti metai.Abejoju,ar kam nors pasiteisino,visvien puvinys visoj Lietuvoj savo padare.
daikom Paskelbta Sausio 16, 2008 Pranešti Paskelbta Sausio 16, 2008 Vylukas turtingas gi tu zmogus Idomu,kuo as toks turtingas?Man taip neatrodo. O kas del sieros,tai gauna jos kazkiek su npk,o ar uztenka nezinau,bet ryskiu trukumo pozymiu nemaciau. po beveik 5 tonas kuli ir dar ieskai kazkokios sieros, nieko tu nebevark tik sugadinsi viska )))))
Vylukas Paskelbta Sausio 16, 2008 Pranešti Paskelbta Sausio 16, 2008 Tai as ir nekankinu saves tokiom problemom,kaip siera
arimas Paskelbta Sausio 17, 2008 Pranešti Paskelbta Sausio 17, 2008 Anksciau, ar veliau ta problema pamatysi, 1 tona rapso issinesa 20kg sieros. jei 5 kuli Tai 100kg ir neturi.Matematika paprasta. Siera kaip ir azotas issiplauna. Nezinau pagal kokia gamykla gyveni, kad dirvoij sieros trukumo nejauti.
Aloyzas Paskelbta Sausio 17, 2008 Pranešti Paskelbta Sausio 17, 2008 gerai arimas pasakes pagal kokia gamykla gyveni, kad dirvoij sieros trukumo nejauti. po 5t, kaip tas rapsas turejo atrodyt, turbut kaip siena ir kaip kuli i pradalges nupjaunant gereu? ar su rapsu stalu iskart kult? kada butu sausesni?
Tam Paskelbta Sausio 17, 2008 Pranešti Paskelbta Sausio 17, 2008 Man irgi idomu koks pas jum buna rapso svarumas is po kombaino. Mano tai apie 8. Ar tai didelis?
arimas Paskelbta Sausio 17, 2008 Pranešti Paskelbta Sausio 17, 2008 Man irgi idomu koks pas jum buna rapso svarumas is po kombaino. Mano tai apie 8. Ar tai didelis? Mano irgi buvo 8% siuksliu, kai nuveziau iVilniu nepriklausoma laboratorija, liko 1,8%.
arimas Paskelbta Sausio 17, 2008 Pranešti Paskelbta Sausio 17, 2008 Man irgi idomu koks pas jum buna rapso svarumas is po kombaino. Mano tai apie 8. Ar tai didelis? Mano irgi buvo 8% siuksliu, kai nuveziau iVilniu nepriklausoma laboratorija, liko 1,8%.
Aloyzas Paskelbta Sausio 17, 2008 Pranešti Paskelbta Sausio 17, 2008 nu kad suka tai suprantu, bet kad ant 6,2 proc apknistu tai da negirdejau visai suizuleja, ar patys siuksliu pripila i paemeja?
daikom Paskelbta Sausio 17, 2008 Pranešti Paskelbta Sausio 17, 2008 elevatoriams sukti apsimoka, nes jie uz grudu isvalyma uzdirba plius grudu lieka
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti